10.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivMetsandusspetsialist lõpetab vastuvõtu Kambjas

Metsandusspetsialist lõpetab vastuvõtu Kambjas

 

Seoses tööülesannete ümberkorraldamise ja isikkoosseisu vähendamisega, lõpetab keskkonnaamet 2016. aastast metsanduse spetsialisti vastuvõtu valdades, omavalitsuste ruumides ja hakkab edapidi inimesi teendindama vaid Keskkonnaameti Tartu kontoris, Aleksandri 14 kabinetis 212, iga kuu I ja III esmaspäeval, ajavahemikus 10.00-14.00.

Metsateatist saab esitada lisaks keskkonnaameti kontorisse kohale tulemisele, tähtkirjaga posti teel või elektroonselt kas läbi riigiporaali või siis e-postile tartu@keskkonnaamet.ee.

Metsateatise esitamise võimalustest on täpsemalt kirjutatud ja metsateatise vormid on saadaval keskkonnaameti kodulehel. Jätkuvalt on võimalik tekkivate küsimuste puhul ja esmase nõu saamiseks pöörduda metsanduse spetsialist poole telefoni (+372 515 7853) või e-posti teel (kim.jarvpold@keskkonnaamet.ee).

Metsateatise täitmisel ja muude metsanduslike teemade puhul saab pöörduda ka SA Erametsakeskuse erametsanduse konsulentide poole, kes pakuvad nõustamisteenust, aitavad täita metsaomanikel erinevaid vajaminevaid vorme, taotleda toetusi ning jagavad üldist teavet metsa kohta. Konsulentide kontaktid on leitavad SA Erametsakeskuse kodulehelt http://www.eramets.ee/konsulentide_nimekiri.

Toimetas Heigo Mägi

 

Loetumad