-1.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiiv„Etendus oli väga armas ja hästi läbi mõeldud. Lapsed olid püüdlikud, julged...

„Etendus oli väga armas ja hästi läbi mõeldud. Lapsed olid püüdlikud, julged ja asjalikud.“

ESINEMISKOGEMUS: Kuuste lasteaia loovusringi juhendaja Helle Kütimaa (paremal) tõi lavale toreda näidendi „Kes on kõige tähtsam?“ Foto: Janne Nuuter

Vana-Kuuste lasteaia loovusringi lapsed kogesid esinemisrõõmu nii Kodijärvel kui Värskas

Detsembri lõpus külastasid Vana-Kuuste lasteaia loovringi lapsed Kodijärve hooldekodu, kus sealsed inimesed neid väga soojalt vastu võtsid.

Loovusring näitas etendust „Kes on kõige tähtsam?“ Lapsed olid esinemisjulgust täis ja said etenduse lõppedes suure aplausi osaliseks.

Hiljem toimus hooldekodus väike ekskursioon. Silma jäi ühe noormehe kunstilooming ja käsitsi tehtud kannel. Lasteaia poistele meeldis ühe sealse elaniku kogu, mis koosnes autodest.

Täname lasteaia loovringi õpetajat Helle Kütimaad ja soovime talle jõudu-jaksu edaspidisteks ettevõtmisteks meie Vana-Kuuste lasteaias.

Gerli ema Janne

 

Väljasõit Värskasse oli igati tore ettevõtmine ning laste poolt väga oodatud.

Rõõmu pakkus see kogu meie perele, sest olime juba varem planeerinud ja lubanud veekeskusesse minekut, kuid alati tuli midagi muud vahele. Loomulikult oli suur huvi näha loovringi etendust. Oli ju kodus lapsega teksti ja luuletust õpitud ning kostüüm valmis õmmeldud, nüüd avanes võimalus kogu tervikut näha.

Etendus oli väga armas ja hästi läbi mõeldud. Lapsed olid püüdlikud, julged ja asjalikud. Kui juhtuski, et mõni sõna läks meelest või ei tulnud välja päris planeeritult, siis tuldi sellisest olukorrast väga hästi välja. Esinemiskogemus tuleb ainult kasuks.

Väljasõit pakkus positiivset meeleolu peredele, kes olid ette võtnud ühise perepäeva ning lastele, kes peale pühi kohtusid taas lasteaiaklaaslastega ja said lisaboonusena koos veemõnusid nautida.

Täname õpetaja Hellet toreda huviringi läbiviimise ning väljasõidu organiseerimise eest!

Elerin õdede ja emme-issiga

 

Loetumad