4.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivLoodusfoto konkurss “Vooremaa Voorused 2016”

Loodusfoto konkurss “Vooremaa Voorused 2016”

Foto: Veiko Belials

Tartu Vallavalitsus koostöös Jõgeva- ja Tartumaale loodava geopargiga kuulutab välja loodusfoto konkursi „Vooremaa Voorused 2016“ – siseveed ja märgalad. Võistlusele oodatakse vaid geopargi alal (Jõgeva- ja Tartumaa) jäädvustatud fotosid.

Fotosid inimeste ja looduse vahelistest suhetest ootame vastavatesse kategooriatesse. Võistlusfotosid saab esitada kuni 10. novembrini 2016. a. Tulemused avalikustatakse 2016. aasta lõpus toimuval SA Lõuna-Eesti Turism aastakonverentsil.

Konkurss toimub kolmes vanuserühmas: lapsed (kuni 13-a k.a); noored (kuni 19-a k.a); üldarvestus (osavõtjate vanus ei ole piiratud). Laste ja noorte vanuserühmas hinnatakse töid neljas teemakategoorias: vees ja veeääres, märgaladel elavad loomad; loodus; inimene ja loodus ja inimene ja aktiivne puhkus veekogudel. Üldarvestuses hinnatakse töid seitsmes teemakategoorias: vees ja veeääres, märgaladel elavad loomad; vee- ja märgala taimed, maastik; inimene ja loodus; inimene ja aktiivne puhkus veekogudel; allveefotod, droonifotod.

Iga osaleja võib võistlusele esitada kuni 10 digitaalset fotot. Igale fotole tuleb lisada lühike selgitus pildistamise hetke või konkreetse pildi valiku tagamaade kohta. Töid saab konkursile esitamiseks üles laadida jpg failidena kuni 10. novembrini 2016.

Lisainfo: http://jaaaeg.ee/geopark/et/fotokonkurss-2016/

 

{loadposition geopark}

Loetumad