4.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivVõimlemispidu „Värve täis taevakaar”

Võimlemispidu „Värve täis taevakaar”

KASULIK MITMETI: Kui vahva „Jänku jenka“ tantsitud, annetasid võimlemispeol esinenud Kambja lapsed etteastes kasutatud kapsapead Elistvere loomapargile. 

Tartus Tamme staadionil toimus juba viiendat aastat võimlemispidu.

Just sama palju kordi on Tartu võimlemispidudel osalenud ka Kambja lasteaia laste ja daamide grupid. Daamid tantsisid sel korral Jaak Joala laulu „Tuhandenäoline meri” järgi. Lapsed esitasid „Jänku jenkat”, mille vahendiks oli kapsapea. Korraldajatepoolse toreda ideena said lapsed pärast tantsu oma kapsad annetada Elistvere loomapargile.

Muidugi mõista ei õnnestu ükski tants ega esinemine, kui sellesse ei panustata aega ning energiat, kuid loodan, et kogemus ja elamus, mis peolt saadi, kaaluvad üles kõik väsimuse ja raskuse hetked.

Mõlemad tantsugrupid olid väga tublid, ehkki palavate ilmade tõttu tuli proovides pingutada ja vastu pidada.

Eriti tänan südamest kaheksat väikest tantsijat, kelleks olid äsja lasteaia lõpetanud tublid „mõmmikud“ Karita Meremaa, Braian Kuznetsov, Melinda Kaur, Irene Kristerson, Felix Solovjov, Maria Kesperi, Grete Kommusaar ja Markus Meister.

Suur tänu kõigile väikestele ja suurtele tantsijatele ning samuti vanematele, kes olid hoolsalt abiks ja tegid suurepärast koostööd.

Monica Roosve
Kambja lasteaia Mesimumm
liikumisõpetaja ja tantsijate juhendaja

Loetumad