5.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivEELK Kambja koguduse täiskogu koosolek

EELK Kambja koguduse täiskogu koosolek

Kambja kirik pärast 1938. aasta torniehitust. 

EELK Kambja koguduse täiskogu koosolek, millel valitakse järgnevaks neljaks aastaks koguduse uus nõukogu, toimub pühapäeval, 27. novembril 2016 kell 13:00.

Valimised toimuvad ühel päeval. Vastavalt ametisoleva nõukogu otsusele valitakse uus nõukogu 7-liikmeline ning igal täiskogu liikmel on valimistel 7 häält.

EELK kirikuseadustiku § 213 ütleb, et koguduse nõukogu liikmekandidaate võivad esitada nõukogu, juhatus, koguduse õpetaja ja 5-10 koguduse liiget üheskoos. Kandidaadid tuleb esitada hiljemalt kaks nädalat enne valimisi.

EELK kirikuseadustiku § 203 ütleb, et koguduse juhtimisorgani või ametiisiku valimisel saab osaleda vähemalt 18-aastane konfirmeeritud (leeriõnnistuse saanud) koguduseliige, kes samas või mõnes teises EELK koguduses on eelmisel või jooksval kalendriaastal käinud armulaual ning tasunud liikmemaksu või teinud liikmeannetuse ning kelle õigusi ei ole kirikukari korras piiratud. Samadele kriteeriumidele peavad vastama ka nõukogu liikme kandidaadid.

Koguduse õpetaja Andrus Mõttus
(tel 504 5352, andrus.mottus@gmail.com)

Loetumad