7.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTasuta karjäärinõustamine kõigile!

Tasuta karjäärinõustamine kõigile!

Kui vajate teadmisi ja oskusi tulemuslikumaks tööotsimiseks või soovite arutada oma eeldusi kutsevalikuks ja väljaõppeks, siis pöörduge meie karjäärinõustaja poole!

Töötukassa pakub tasuta karjäärinõustamist kõigile töötavatele, õppivatele ja pensioniealistele inimestele. Karjäärinõustamine toimub individuaalselt, grupis, e- kirja või Skype’ i vahendusel. Individuaalne vestlus kestab enamasti 45 minutit. Kui soovitud tulemuseni jõudmine võtab rohkem aega, saate vajadusel nõustamisel käia mitu korda. Grupinõustamises osaleb kuni 16 inimest, grupis suheldes saate õppida teiste kogemustest ja jagada enda omi.

Karjäärinõustamist kaasrahastab Euroopa Liidu Euroopa Sotsiaalfond ja selle teenuse raames ei nõusta me töötukassas töötuna ja koondamisteatega tööotsijatena registreeritud inimesi.

Meie karjäärinõustajad Eesti Töötukassa Tartu osakonna Kvartali büroos on:

Ave Karu ave.karu@tootukassa.ee

Anne Kaaber anne.kaaber@tootukassa.ee

Nõustamisele saab registreerida infolaua telefonidel 737 7100 ja 737 7200 või saates e- kirja ave.karu@tootukassa.ee või anne.kaaber@tootukassa.ee

Rohkem teavet:

http://www.minukarjaar.ee

https://www.tootukassa.ee/content/teenused/noustamisteenused

Loetumad