Oodatud sündmuste ootamatu ärajäämine…

876

Head sõbrad!

Alles see oli, kui andsime teada 9. mail toimuvast Tõrvandi kevadlaadast Mai Kelluke ning Avatud Aedade kodukohvikute päevast, soovisime üheskoos mõnusat koostegemist ja koosolemist…

Ootasime viimase hetkeni, et vaadata, kuidas keeruline olukord kulgeb, ning lootsime viimase võimaluseni, et ehk laheneb kriisiolukord oodatust kiiremini. Nüüdseks on selge, et 9. mail kavandatud üritusi ei toimu.

Tõrvandi kevadlaata edasi ei lükata ja kolmandat korda peame Mai Kellukese kevadlaata järgmisel aastal, päev enne emadepäeva. Võib-olla on suvel võimalik korraldada kohvikute päev 20. augustil, kui peaks toimuma Ülenurme kandi päev.

Praegune riiklik eriolukord ei ole kellelegi kerge. Mitte keegi ei olnud selleks valmis ja samuti ei oska me paraku ette näha selle täielikku ulatust.

Mida kannatlikumalt ja vastutustundlikumalt suudame praegu reegleid järgida ning nakkusohtu vältida, seda varem see keeruline olukord läbi saab. Pealegi on kevad, päike paistab juba kevadsoojalt ja tärkav loodus teeb tujugi paremaks. Hoolime üksteisest, toetame ja vajadusel aitame ning saamegi hakkama! Kohtume tulevikus kindlasti!

Püsigem terved ja jäägem terveks!

KRISTI KULL,
valla arendusjuht

KAUPO PIIRSALU,
valla jurist,
tel 750 2614

Kino maale
EelmineHasselblattide tervitus
JärgmineElukaare madalamates otstes on vastutus ja vajadused suuremad…