Vallavolikogu märtsiistung

555

Kambja vallavolikogu 28. istung toimus 31. märtsil Reola kultuurimajas. Seoses eriolukorraga viidi istung läbi osaliselt elektrooniliselt ja nendele volikogu liikmetele, kes seda soovisid, tavakorras ning kinnise istungina. Kinnise istungi toimumine lepiti e-kirja teel kokku juba enne istungit, enne istungi avamist otsustati, et koroonaviiruse levikuga seotud eriolukorra kestel on kõik volikogu istungid kinnised. Otsuse poolt oli 20 volikogu liiget.

Kohal oli 6 volikogu liiget, elektrooniliselt võttis istungist osa 14 volikogu liiget, puudus Vahur Järv.

Päevakorras oli 4 küsimust.

  1. Kambja vallavolikogu 26.06.2018 määruse nr 34 „Lasteaia kulude vanema poolt kaetava osa tasumise kord“ muutmisega anti vallavalitsusele õigus vabastada vanemad ajutiselt ja osaliselt osalustasu maksmisest, kui Vabariigi Valitsus on riigis välja kuulutanud eriolukorra või muudel hädaolukorra juhtudel. Määruse muutmise poolt oli 20 volikogu liiget.
  2. Määrati Külitse aleviku Mutiku ja Haaviku tänavate piirkonna vee-ettevõtjaks kolmeks aastaks OÜ Karu KV, otsuse poolt oli 20 volikogu liiget.
  3. Loa andmine OÜga ICO Park äriruumi üürilepingu sõlmimiseks, millega vallavalitsus soovib võtta viieks aastaks üürile Õssu külas Eerika tee 1 hoone A-korpuse, B-korpuse esimese ja keldrikorruse ning õueala. Sellega laienevad seal asuva lasteaia ruumid. Anti Kalveti arupärimisele vastas Skype´i teel jurist Kaupo Piirsalu. Anti Kalvet leidis, et keldrikorruse kasutuselevõtmine on seadusevastane ja üldse pole lasteaiale nii palju ruumi vaja. Jurist selgitas, et ruume ei saa võtta/ei anta üürile jupikaupa, vaid tervikliku kompleksina. Üürilepingu sõlmimise poolt oli 18, vastu 1 ja erapooletu 1 volikogu liige.
  4. Nõustuti transpordimaade tasuta omandamisega OÜlt Tammelinna Arendus vallale – Soinaste külas asuvad Pähkli tänava lõik 2 kinnistu (suurus 1020 m²) ja Pähkli tänava lõik 3 kinnistu (suurus 894 m²). Esitatud eelnõu poolt oli 20 volikogu liiget.

Volikogu istungit vahendas volikogu sekretär

REET KIURU.

Kino maale
EelmineVallavalitsuse istungitest
JärgmineVaata vana akent!