Käib registreerumine Lõuna regiooni korvpalli rahvaliigasse

1014

Lõuna regiooni rahvaliiga korraldaja korvpalliklubi BC Elva teatab, et võistluste registreerimise aega on pikendatud 23. septembrini. Võistlused toimuvad 1. oktoobrist kuni 30. maini Elva spordihoones ning neile saab registreeruda BC Elva kodulehel.

BC Elva spordijuht Timo Eichfuss ütles, et praeguseks on rahvaliigasse registreerunud üheksa võistkonda. „Ootame võistlustele veel võistkondi, mistõttu pikendasime ka registreerimise aega.“

Mängud toimuvad pühapäeviti. Liigas osalejad saavad mängudel vee A. Le Coqilt ning peale selle loositakse klubide vahel välja muid auhindu. Liiga esimesed saavad karikad ja medalid.

„Rahvaliiga finalistid (kaks meeskonda) saavad õiguse tõusta järgmiseks hooajaks meeste Saku II liigasse,“ ütles Eichfuss ja lisas, et seda aga siis, kui meeskond vastab EKL-i kehtestatud Saku II liigas osalemise üldistele eeltingimustele. Kaks meeskonda mängitakse välja Põhja ja Lõuna vahel, info selles osas veel täpsustub.

Rahvaliigas ei saa osaleda 2020/21 hooajal meeste Eesti-Läti korvpalliliigas, meeste Saku I liigas ja meeste Saku II liigas osalevad mängijad. Piirang ei kehti (U19) 2002. aastal ja hiljem sündinud mängijatele.

Rahvaliiga võistlustele saab registreeruda BC Elva kodulehel https://www.bcelva.ee/optibet-louna-eesti-rahvaliiga/ või e-postiga: priit@bcelva.ee

Kino maale
EelmineTormihoiatus
JärgmineRahvusvaheline ettevõtluskoolitus 15-18 aastastele tüdrukutele