Võidukas ja suurepärane poolaasta Tõrvandi korvpallile

486

Aasta 2023 on alanud Tõrvandi korvpalliklubile väga positiivselt. Jaanuari alguses avati kõikide inimeste suureks rõõmuks Ülenurme spordihoone, mis on ka meie klubile kodusaaliks. Suurepärased tingimused ning juba poole aastaga väga vinged emotsioonid ja suurepärased võidud!

Korvpallihooaeg jätkus sellel hooajal õnneks ilma viperusteta ja võidukalt. Tartumaa korvpalliliigas suutsime sammuda järjest tõusvas tempos ja vastavalt pingutustele sai saavutatud Tartumaa ll liiga karikavõit!

Kevadel osalesime traditsioonilisel Torma kevadturniiril, kus saavutasime edukalt II koha. Märtsis ja aprillis mängisime Tartumaa omavalitsuste talimängul, kus viimase mänguni olime kullakonkurentsis, kuid lõpusekundi viskega jäime pronksile. Korvpallihooaja kulminatsiooniks oli Tartumaa l ja ll liiga playoff-id. Poolfinaalis oli meie vastaseks Nõo meeskond, kelle suutsime alistada punktiseisuga 86–63. Seejärel jäime ootama finaalivastast ja ootuspäraselt tuli selleks l liiga võitja Eesti Maaülikooli meeskond, kes polnud sel hooajal veel kaotusekibedust tundnud. Finaalmäng, mis leidis aset meie oma Ülenurme spordihoones rohkearvulise publiku ees, oli vinge! Alistasime Maaülikooli meeskonna punktiseisuga 98–69. See oli emotsionaalselt suurepärane lõpp meie hooajale.

Tartumaa korvpalliajaloo viimase 30 aasta jooksul on Eesti I liiga meister korduvalt tulnud Tartu linna meistriks, välja arvatud kahel korral.

Soovime omalt poolt tänada sponsoreid ja kõiki teisi, kes meid sellel hooajal on toetanud ning on meisse uskunud! Eriline tänu Kambja vallale ja Helia Puit AS-ile. Loodetavasti saame suuri emotsioone pakkuda ka uuel hooajal.

Kaunist suve ja rohkelt sporti!

Alvar Sukk
Tõrvandi korvpalliklubi

Kino maale
EelmineLuulekonkurss Mellistes
JärgmineMarutaud on surmaga lõppev haigus