Austades klassikat – keksukummimäng koolis

670

Ülenurme gümnaasiumi õpilasaktiivil (4.-5. klasside esindajad) õnnestus esmalt kevadeks planeeritud keksukummivõistlus lõpuks novembrikuus läbi viia.

Algklasside õpilastele oli edastatud video vahendusel kolm kindlat mängu, mille nad pidid ära õppima. Üleskutsele vastas enamik 3.-5. klasside paralleelidest, selgitades eelnevalt oma klassis välja esindustiimid. Klassi esindasid kolm õpilast, kuid oli ka klasse, kus võistlustulle pandi välja mitu võistkonda.

12. ja 16.-17. novembril kogunesid osalevad tiimid kokkulepitud kellaajal koolimaja aatriumisse, et hajutatult ja võimalusel publikuvabalt võistelda. Õpilasaktiivi liikmed jälgisid apsu tegemisi, panid punktid kirja ja kogusid tulemused kokku. Osavamad osalejad said tutvustada ka mõnda uut mängu, mis ise keksukummiga välja mõeldud või mida ema, õe, tuttava õpetusel ära õpitud.

Viimasel päeval selgusid paralleelide osavamad hüppajad, kes said ka premeeritud, kõiki osalejaid tunnustati diplomitega. Tagasisidena oli meeldiv kuulda, kuidas osalised palusid, et sarnast üritust veel korraldataks. Usume, et see üritus ei jäänud viimaseks.

MERLIN PONNA,
Ülenurme gümnaasiumi projektijuht

Kino maale
Eelmine„Põllukummardajate“ autori lugu vormub filmiks
JärgmineUnipiha kool maailma päästmas