7.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivLiitu Tartu Mentorklubiga

Liitu Tartu Mentorklubiga

Hea ettevõtja!

Kui Sa hindad:

  • häid nõuandeid ja väärtuslikke kogemusi

  • head koolitust

  • tutvumist uute inimestega

  • uusi ärisuhteid

Tartu Ärinõuandla projekt “Tartu Mentorklubi” alustab oktoobris kolmandat hooaega. Klubiüritused toimuvad kord kuus oktoobrist- aprillini õhtupoolsel ajal.

Igal üritusel toimub koolitusseminar (teemadeks: väikefirma kasvustrateegia, finantsidest mittefinantstaustaga ettevõtjale, turundus, ärikommunikatsioon) jpm, mis väikeettevõtjale huvi võiks pakkuda ning vabas vormis arutelud-vestlused, küsimused Mentoritele ja koolitajaile. Mentoriteks on kogenud ettevõtjad erinevatelt tegevusaladelt (turism ja kinnisvara, metallisektor, puitöötlemine, mööblitootmine, tervise – ja spaateenused, konsultatsioon ja koolitus) ning nad on valmis jagama oma kogemusi ja teadmisi.

Mentoreid on klubis 5. Mentiisid e.osalejaid on klubis 15-20, need on ettevõtjad, kelle ettevõte üldjuhul pole vanem kui 3 a. Klubiga liitumine annab Sulle hea võimaluse omandada uusi teadmisi, suhelda, küsida, saada kogemusi, luua uusi koostöövõrgustikke.

Kogu projektis osalemine (okt.-apr., 7.korda) maksab kokku 900 krooni. Kiirusta, veel on mõned vabad kohad! Liitumisankeeti ja täiendavat infot küsi:

Tartu Ärinõuandla

Anne.Ligi ätt tartu.bas.ee
742 8402

Loetumad