16.9 C
Kambja
Laupäev, 27.07.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja laulukoor Läte ootab taas uusi lauljaid

Kambja laulukoor Läte ootab taas uusi lauljaid

Pilt:
  

Laulupeolahing on alanud

2009. aasta on taas üldlaulupeo aasta ning Läte pakub Sulle enneolematut võimalust laulupeo melust, emotsioonidest ja ühislaulmiserõõmust osa saada.

Üldlaulupeole ei pääse laulma kahjuks kõik koorid üle Eesti. Seetõttu ootab meid ees töine hooaeg, kus tuleb käia nii ühislaulmistel, ühisproovidel kui ka niiöelda ettelaulmistel. Edukaid ootab ees sõit üldlaulupeole!

Omakorda korraldame kaks korda aastas meeleolukaid laululaagreid, anname koos teiste kooridega kontserte Kambjast väljas, esineme kohaliku tähtsusega üritustel (valla jaanipäev, vabariigi aastapäeva tähistamine, jõulude ajal laulame jumalateenistusel kirikus) ning võtame osa üleriigilistest laulupidudest (käesoleval aastal käisime Peipsiäärsete maakondade laulupeol Toilas ning öölaulupeol „Märkamisaeg“ Tallinnas).

Proovid toimuvad reedeti peale tööd Kambja koolimajas. Laululaagreid korraldame tavaliselt laupäeva hommikust pühapäeva lõunani.

Ootame enda ridadesse ennekõike meeslauljaid ning sopraneid, aga ka kindlameelsed ja kindlahäälsed aldid võivad julgelt ühendust võtta!

Huvilistel palun helistada 5565 3588.

Maarja Anton

Loetumad