Perepidu Uhtis

363
Perepidu Uhtis

Selle aasta kevad on möödunud kroonviiruse levikust tingitud piirangute varjus. Viimaks ometi läksid tingimused pisut leebemaks ja meie saime osaleda 6. juuni pärastlõunal Reola kultuurimaja kõrval pargis peetud vahval perepeol.

Parki olid kokku tulnud pisipõnnid, koolijütsid, emmed-issid ja memmed. Külalistele jagasid vaimutoitu noorte näitetrupi liikmed – metsaelanikud preilid Jänes, Hunt ja Rebane ning noorhärra Karu. Metsalapsi kantseldas proua Lõviks kehastunud õpetaja Aime-Laine Kahk, kelle juhtiva käe all olid näitlejad osatäitmised nii selgeks saanud, et kõik esitatu tundus väga usutav ja tõepärane. Küllap nii mõnigi kohalolijatest tundis siin ära iseenda või leidis tarkusetera, mida kõrva taha panna.

Pärast õpetlikku koolitundi järgnesid vanemate ja vanavanemate rõõmuks näitlejate poolt mudilastele korraldatud murumängud.

Kui hullamisest küllalt sai ja väsimus kippus võimust võtma, pakuti kõigile külalistele maitsvaid pirukaid ja rabarberikooki.

Reola kultuurimaja laulu- ja tantsuringi „Rõõmsameelsed“ liikmed tänavad südamest õpetaja Aime-Laine Kahki meeldejääva perepeo korraldamise ja meie peole kutsumise eest! Nukral koroona-ajal andis see pühapäev meile kõigile meeleolukalt positiivse emotsionaalse laksu.

MAI JÜRGEL,
Reola kultuurimaja laulu- ja tantsuringi Rõõmsameelsed liige

Kino maale
EelmineKorteriühistud saavad taotleda toetust jäätmemaja ehitamiseks või süvakogumismahutite paigaldamiseks
JärgmineMaagiline õuepäev