Lepatriinud ja Kiilid lendasid ära kooli

926
Rübliku lasteaia Lepatriinude rühma lõpetajad ning nende õpetajad Annela Kaio, Ulvi Haav, Heli Sepp, Ingrid Kõiv, Nelli Joonas, Triin Altsaar. Foto: Silja Järv

Taaskord on suvi ukse ees ja jälle on lõppemas üks õppeaasta. 28. mail said Tõrvandi lasteaia Rüblik lasteaia õuelt tuule tiibadesse 20 toredat Lepatriinut. Särav kevadpäike lisas päevale pidulikkust.

Rübliku lasteaia Lepatriinude tänavust lendu jääb meenutama lõpetajate istutatud õunapuu „Lembitu“. Suvetuul laseb Lepatriinudel lahedalt puhata, kuid sügisel võtavad Lepatriinud suuna kooli poole. Lasteaia aeg on möödunud kiiresti. Mängides, õppides, lauldes, tantsides, sportides, naerdes, naljatades, vahel ka mürades ja vigurdades ning üsna tihti kallistades on nad kõik meie suurte Rüblikute südamesse kasvanud.

Armsad Lepatriinud!

Lepatriinude õpetajad Ulvi, Annela ja Heli soovivad teile kosutavat suvepuhkust ja ilusat kooliteed!

ULVI HAAV,
Lepatriinude rühma õpetaja

Kiilide rühma lõpetajad ja nende õpetajad Laura Laube, Evelin Pettai, Kristiina Veetamm, Heidi Hainsoo. Foto: Tiina Villako

Maikuu viimane nädal oli  Kiilide rühma lastele teguderohke. Nädal algas spordipäevaga ning lõppes öölasteaiaga, mida lapsed pikisilmi ootasid. Õhtu pakkus Kiilidele palju põnevust – aaretejahti, filmiõhtut ja öödiskot, kus lapsed said tantsu keerutada hiliste tundideni ja meenutada koos oldud aastaid. Ööseks kaasa pakitud kotti mahtusid nii kaisukad kui ka ühisele lauale panemiseks mõeldud head-paremat näksimiseks. Kõik emad-isad magasid sel ööl ehk pisut rahutumalt – koju ei soovinud minna ükski laps!

Kuid uus ja kõige tähtsam pidu oli veel ees. Kõik Kiilid õppisid ja harjutasid usinasti oma lõpupeo etteasteid, sest vanematele pole nad esineda saanud juba pikka aega. Piiranguid järgides said pidutsemisest osa küll vaid lähemad pereliikmed, kuid pidu ei jäänud siiski pidamata. Kaunid kleidid seljas ja uhked kiklipsud ees, said Kiilid kätte lasteaia lõputunnistuse ja kingikoti. Head soovid lastele kooliminekuks andsid kaasa armsaks saanud õpetajad ja juhtkond. Mõnusat kooliteed, palju häid hindeid, sõpru ja lahkeid õpetajaid teile, armsad Kiilid!

Jääme teid igatsema ja ootame alati külla!

EVELIN PETTAI,
Kiilide rühma õpetaja

Kino maale
EelmineKambja lasteaia kevadmatk „Olen terve ja rõõmus“
JärgmineTeekond Ülenurme mõisast põllumajanduse muuseumini…