Kuuste koolis panime õppeaastale korraliku punkti

532

Veel enne, kui käesolev õppeaasta päris läbi sai, korraldasime Kuuste koolis 10. juunil ohutusõppemängu. Tavaliselt toimub see volbripäeva paiku, kuid kaks viimast aastat on osutunud kõigile üsna kiuslikuks ja just sellel ajal lapsi ning õpetajaid kodudes hoidnud. Sellel aastal jäime peale meie! Koolis toimus vahva, aktiivne, õpetlik, huvitav ja päris väsitav päev.

Õpilased jagati kaheksaks võistkonnaks selliselt, et igas grupis oli nii nooremaid kui ka vanemaid lapsi. Kõikidel võistkondadel tuli läbida kaheksa ülesannet. Päev oli pikk – algas hommikul kell 9.00 ning lõppes kell 13.30, vahele jäid kaks 20-minutilist söögivahetundi. Õpilased liikusid kooli ümbruses kindla ajakava järgi ning ülesannete järjekorras. Neile oli ette valmistatud ülesannete asukohtadega kaart ning ajakava, millest tuli kinni pidada.

Ülesanded valmistasid ette ja viisid läbi õpetajad, ühes punktis pakkus oma abikäe ka kooli vilistlane Aulis Rudometov. Teemadeks olid tuleohutus, veeohutus, liiklusohutus, esmaabi, tähelepanu ja mälu, lõhnataju ja tunnetus, fotoorienteerumine ning tervislik toitumine. Ülesannete juures jagati õpetlikku infot, kontrolliti teadmisi ning tehti praktilisi ülesandeid.

Kuuste koolis töötavad väga vahvad inimesed. Eduka päeva õnnestumisse andsid oma panuse Kaido Mark, Aulis Rudometov, Imbi Soa, Liana Helerand, Mailis Mõttus, Helena Jaansalu, Gerly Gurt, Inga Kurgjärv, Inge Lahtmets, Maarja Astover, Anne Palumets, Marju Orion ja Marica Nõmmemaa.

Aitäh, et saime hakkama sellise toreda koolipäevaga!

Soovin kõigile ohutut, aktiivset ja meeldejäävat suve!

INGA KURGJÄRV,
Kuuste kooli õpetaja

Kino maale
EelmineIkka töökalt toimetades, uusi rakendusi ellu viies
JärgmineKambja lasteaia kevadmatk „Olen terve ja rõõmus“