Kiivitaja talu kutsub vabaõhukontsertidele!

718

Pangodis peitub kauni looduse rüpes üks imeilus kontserdipaik, kus sel aastal juba kuuendat hooaega korraldatakse suvekontserte – see on Kiivitaja talu. Aastatega on talu teinud oma õuel uuendusi, et pakkuda kontserdikülastajatele parimat elamust: rajatud on suvelava, tiigi äärde on püsti pandud purskkaev ja kohale on toodud külaliskohvikud. Kõik on ühes kohas olemas, et veeta üks õige mõnus õhtu koos hea muusikaga!

Praeguses olukorras on oluline ära märkida ka see, et Kiivitaja talu õuel ruumi jagub ja seetõttu on seal võimalik korraldada kontserte pea tuhandele külastajale nii, et kõigil oleks mõnus ja turvaline olla. Peredel on väga mugav tulla Kiivita talu suvekontserdile koos lastega, sest jooksmisruumi on küllaga ning lapsevanema valvsa pilgu all on põnev ka tiigis elavaid kalu uudistada.

Kontserte võib nautida nii seljatoega istetoolidel, pehmetel istumisalustel kui ka piknikutekil. Taluperemehe Lauri Landi sõnul on igal kontserdil ka neid, kes oma tooli lausa ise kaasa võtavad. Aastate jooksul on pererahvas täheldanud veel üht huvitavat fenomeni – suvekontsertide ajal paistab taluõuel enamasti päike! Isegi kui ilmateade lubab vihma, mööduvad tumedad pilved talu ümbert ja kontserdialale langevad vaid mõned õrnad piisad. Ning kontsertide lõpus kaunistab hoovi tiigi tagant piiluv imeilus päikeseloojang.

Pererahvani on jõudnud ka kontserdikülastajate positiivne tagasiside ning nii mõnigi neist on öelnud, et otsivad suveürituste seas võimalust just Kiivitaja talu kontserdile tulla. Mõnus atmosfäär lummab ka artiste, kiidetakse nii ideaalset kontserdipaika kui ka alati toredat publikut. Ja tõsi ta on – nii mõnigi artist toob lava ette palju julgeid tantsu- ja muusikahingi, nii et õu on vinget energiat täis!

Sel suvel kontserdikülastajaid rõõmustavate artistide nimekiri on uhke: Karl-Erik Taukar, Dagö, Anne Veski & The Swingers, C-Jam, Koit Toome, Ivo Linna, Jan Uuspõld, Kalle Sepp, Valter Soosalu, Mikk Saar, Jarek Kasar, Jaan Sööt, Dagmar Oja, Hendrik Sal-Saller, Raivo Tafenau, Terminaator, Marko Matvere, Rolf Roosalu ja Tiit Kikas.

Talu tegemiste ja uudistega kontsertidest saab end kursis hoida nende Facebooki lehel (Kiivitaja talu), kus aeg-ajalt toimuvad ka väärt piletiloosid!

Kiivitaja talu ootab kõiki lähedalt ja kaugelt tulijaid nautima suvekontserte talu õuel!

Kino maale
EelmineEllujäämise kunstid
JärgmineProovi vibulaskmist Musta Noole vibuklubis!