Teisipäeva, 23.11 hommikul algab Tartumaal lumesadu. Nähtavus on sajus piiratud. Teed on libedad! 

Juba teisipäeva öösel pilvkate tiheneb. Saartele jõuab tihe lörtsisadu, mis liigub mandrile, asendub sisealadel lumega ning jõuab hommikul Peipsi äärde. Saartel ja mandri lääneservas läheb sadu pärast keskööd mitmel pool üle vihmaks. On jäidet! Edela- ja lõunatuul tugevneb 7-13, saartel ja rannikul puhanguti 15-20 m/s, pärast keskööd pöördub saartel, hommikul ka mandri lääneosas loodesse. Õhutemperatuur on Kesk- ja Ida-Eestis -2..-4, Lääne-Eestis -1..+3°C, hommikuks tõuseb. Teed on libedad!

Teisipäeval on pilves selgimistega ilm. Ida-Eestis sajab mitmel pool lund, Lääne-Eestis lörtsi ja vihma, pärastlõunal sadu harveneb. Jäiteoht püsib! Ida-Eestis puhub lõunakaare tuul 4-9, puhanguti 12 m/s, Lääne-Eestis loodetuul 6-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s, pärastlõunal nõrgeneb ja pöördub õhtuks läänekaarde. Õhutemperatuur on -1..+2, saartel ja läänerannikul 2..4°C. Teed on libedad!

 1. Tegemist on ilmateenistuse esimese taseme hoiatusega. Ilm võib teatud olukordades olla ohtlik. Arvesta sellega, kui sinu tegevus on ilmast mõjutatud. Jälgi edasist ilmaprognoosi.

Kino maale
EelmineUus vallavolikogu pidas esimese istungi
JärgmineKonkurss Kambja vallavanema valimiseks