Probleemid libedatõrjes ja prügiveos

1642
Foto: Ragn-Sells

Kambja vallavalitsus on teadlik libedatest teedest. Tööde teostajad OÜ Ülenurme Teed ja OÜ Olme annavad endast maksimumi, et probleemi lahendada. Peamine põhjus, miks ei jõuta libedust kõikjalt tõrjuda on erandlikud ilmaolud. Talv on olnud tavapärasest lumerikkam ja selle tõttu on teedele sõtkutud oluliselt paksem lumekiht. On sadanud pikalt sulalund läbikülmunud teedele. Sula ja öökülmade vaheldumine aitab jääkihi tihenemisele kaasa. Karestamine ei ole piisavalt efektiivne, normaalkoguses sool ei sulata paksu jääd ja graanulid sulavad jää sisse, mitte ei jää pinnale haardetegurit parandama.

Soola ja graanulite puhul on tekkinud ka tarneraskused – neid ei jätku sellistes ilmaoludes. Praegu saab ajutise lahendusena kasutada teede liivatamist, mis aga toob paratamatult kaasa kevadise teede tolmamise. Vallavalitsus palub olukorra keerukuses mõistvat suhtumist.

Häiritud jäätmeveoteenuste plaanipärane osutamine

Ragn-Sells annab teada, et mitmed kõrvaltänavad ja väiksemad teed on hetkel lausjääs, mistõttu on sel nädalal häiritud jäätmeveoteenuste plaanipärane osutamine.

Oluline teada
  • Kui teie teenus jääb ära selgitusega „Läbimatud teeolud“, siis selle eest Ragn-Sells teile tühisõidu arvet ei esita.
  • Juhul, kui te soovite sel nädalal ära jäänud teenust saada järgmisel nädalal, andke sellest kindlasti Ragn-Sellsile teada, kirjutades info@ragnsells.ee või helistades tel 60 60 439.
  • Veenduge, et tühjenduspäeval oleks konteiner jäätmeveokile ligipääsetavas kohas – see tähendab, et konteinerini viival sissesõiduteel ja konteineri ümbruses on teostatud libedusetõrje.

Ragn-Sells vabandab teenuste viibimise pärast ja palub inimestel kohalikele teehooldajatele kindlasti märku anda teelõikudest, mis nõuavad libedustõrjet.

Täiendavate küsimuste korral palume pöörduda haldusjuhi Ülo Plakso poole.

 


Samal teemal:

Kino maale
EelmineSoinaste lasteaed ootab oma kollektiivi tervishoiu-/tervisetöötajat
JärgminePäeva pilt: pesukaru jõudis koju