Ülenurme juuniorid tegid Eesti meistrivõistlustel kolmikvõidu

923

Nii juhtus Rapla spordihoones õhkrelvadest laskmise tšempionaadil pühapäeval 6. veebruaril. Kvalifikatsioonivõistluse võitis küll Kahru Männik Karel Udrase ees, kuid juba poolfinaalis treenerilegi ootamatult sattus hoogu Manfred Kukk, kes laskis peaaegu kõik lasud 10 silma.

Manfredi üllatavalt tugev etteaste jätkus ka medalimatšides finaalis. Mõnevõrra raskema tee valis endale Karel ja korra pidi oma tugevust tõestama ümberlaskmisega ka Kahru. Vaatamata sellele jäid viimastena, peale ülejäänud laskurite välja langemist omavahel medaliste selgitama vaid Ülenurme GSK noormehed, juba mitu head aastat võistkonnalade partnerid.

Eesti meister on Manfred Kukk, hõbemedal Karel Udrasele ja pronksmedal Kahru Männikule. Et „mets tühi pole“, kinnitab asjaolu, et medalistidest kolm aastat noorem Külitse poiss Karl-Eirik Kohava lõpetas 9. kohaga.

Päev varem peeti samas 47. Raplamaa auhinnavõistlused. Ka see võistlus pakkus üllatuse ja meile palju rõõmu. Kümmekond aastat samal alal Eestis vaid võite tunnistanud Elva Laskespordiklubi esinumber, 2021.aasta Tartumaa parim meeslaskur Meelis Kiisk pidi tunnistama õhupüssi 60-lasulise võistluse finaalis meie noore talendi Karel Udrase paremust.

Aivo Roonurm
treener

Kino maale
EelmineVallavalitsuse istungilt
JärgmineSoinaste lasteaed ootab oma kollektiivi tervishoiu-/tervisetöötajat