„Ilma naisteta on kurb maailm!”

736
Rahvusooperi Estonia poistekoori meeskvintett Kambja kultuurikeskuses.

Nii laulis rahvusooper Estonia poistekoori meeskvintett Kambja kultuurikeskuses, koosseisus Artjom Pahhomov, Matthias Merelaine, Joosep Toomeste, Ron Jonathan Singson ja Indrek Vahur.

2017. aastal loodud viisiku kontserdid on kõlanud pea igas Eestimaa nurgas. Ansambli repertuaari kuuluvad eestikeelsed lood, millest nii mõnegi on tuntuks laulnud Eesti Raadio meeskvartett. Mõned laulud, mida kontserdil lauldi: „Järve keskel väiksel saarel”, „Miks pole kanana maailma sündinud ma?”,  „Ma loodan, et saan sellest üle”, „Helista mulle mobiilile!”, „Tihemetsa Tiina”, „Maieke läks kaevule”, „Kerjuse laul”, „Tänav, kus sa elad”jne.

Hääled sulandusid ühte, akordid kõlasid puhtalt, noorte meeste hääled olid väga ilmekad ja seaded olid väga huvitavad. Nende autor on ansambli juhendaja Riivo Jõgi, kes saatis suurepäraselt ansamblit klaveril. Võrratu, imeline, nauditav kontsert.

Kõik, kes kontserti kuulamas-vaatamas käisid, jäid väga rahule. Võimalus oli osta ka kvinteti CD-plaati „Esimene”. Osa publikust ka kasutas seda võimalust.

Saidi Tammeorg
Kambja kultuurikeskuse juhataja

Kino maale
EelmineNaistepäev Päiksekeste rühmas
JärgmineVaheldusrikas veebruar Laululinnu lasteaias