7.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTartus toimub tasuta infopäev ettevõtlikele töötutele

Tartus toimub tasuta infopäev ettevõtlikele töötutele

SA Tartu Ärinõuandla korraldab 18.augustil infopäeva „Tööandjaks iseendale“, mis on suunatud ettevõtlikele töötutele Tartu linnas ja maakonnas.

Infopäev pakub põhjalikku informatsiooni ettevõtlusega alustamise kohta ja võimaldab enda jaoks selgemalt määratleda eesmärgid, mille poole liikuda.

Infopäeval räägitakse nii tasuta teenustest ja tugimeetmetest alustavatele ettevõtjatele kui erinevatest ettevõtlustoetustest. Esinevad Tartu Ärinõuandla ja Eesti Töötukassa esindajad.

Lisaks tutvustatakse Euroopa Sotsiaalfondi poolt rahastatud 2-aastast projekti „Tartumaa töötud ettevõtjaks“, mille puhul on tegemist kompaktse ja põhjaliku ettevõtlusalase koolitus- ja nõustamisprogrammiga, mis on suunatud töötutele, kes omavad potentsiaali ettevõtlusega alustamisel ja oma ettevõtte loomiseks.

Päeva teisel poolel toimub „Unistuste ja eesmärkide“ töötuba, milles osalejatel on võimalik oma unistuste ja eesmärkide üle põhjalikumalt mõelda ja leida lahendusi nende elluviimiseks. Koolituse läbiviijaks on OÜ Victory Trainings koolitajad.

Infopäev toimub 18.augustil Atlantise konverentsikeskuses, algus on 10.00 ja ajaline kestvus orienteeruvalt kuni 15.00.

Infopäev on kõigile tasuta, kuid eeldab eelnevat registreerimist koduleheküljel www.tartu.ee/arinouandla, e-postile siim.ausmees@tartu.bas.ee või telefonil 742 8402.

SA Tartu Ärinõuandla on maakondlik arenduskeskus, mille eesmärgiks on Tartumaa konkurentsivõime tugevdamine läbi mitmekülgse nõustamis- ja arendustegevuse.

Lisainfo: SA Tartu Ärinõuandla arenduskonsultant Siim Ausmees (tel: 736 6325, e-post: siim.ausmees@tartu.bas.ee

Loetumad