Riigikogu saadikud külastasid Kambja valda

658
Kohtumine peaministriga. Pildil vasakult Viivi Maremäe, Ülar Märtson, Triin Nõmmistu, Kaja Kallas, Arno Anton.

27. aprillil toimus Eesti lennuakadeemias vallarahva kohtumine peaminister Kaja Kallasega, kuhu olid oodatud kõik huvilised. Lennuakadeemia saal oleks mahutanud muidugi oluliselt enam vallaelanikke, kui neid tegelikult kohale tuli…

Juba 12. mail külastasid aga Kambja valda Tartu- ja Jõgevamaa ametliku visiidi raames riigikogu Reformierakonna fraktsiooni saadikud. Meie vallas on palju tublisid ettevõtteid ja organisatsioone, mida riigikogu saadikutele lähemalt tutvustada!

Kammeri koolis. Pildil vasakult Ain Sutt, Maia Uibo, Mart Võrklaev, Triin Nõmmistu, Kairi Kolk, Timo Suslov, Tiiu Rahuoja, Urve Tiidus, Margit Rebane Züger.

Nii toimus kohtumine näiteks Kammeri koolis, kus osalesid fraktsiooni juht Mart Võrklaev, riigikogu liige Urve Tiidus ning Reformierakonna peasekretär ja riigikogu liige Timo Suslov. Alates 2018. aastast on toimunud Kammeri kooli riigilt Kambja vallale ülevõtmise protsess. Praeguse koolipidaja, haridusministeeriumi esindaja Tiiu Randoja ja kooli direktor Kairi Kolk tutvustasid saadikutele koolikompleksi ning andsid ülevaate Kammeri kooli tegemistest.

Tõrvandi päästeseltsis kohtusid vabatahtlike päästjatega riigikogu liikmed Toomas Järveoja, Jüri Jaanson ja Mati Raidma. Päästeseltsi juht Toomas Arumägi tutvustas saadikutele nii vabatahtlike päästjate igapäevast töökorraldust kui ka kohaliku elanikkonnakaitse murekohti.

Visiit jätkus Andre farmis. Siin valminud juustud on pälvinud märkimisväärselt palju kiidusõnu koduses Eestis ja teeninud ohtrasti ka rahvusvahelist tunnustust. Saadikutel oli ringkäigu raames muuhulgas võimalik tutvust teha ka farmi loomadega.

Kohalikest ettevõtetest külastasid Hanno Pevkur, Toomas Kivimägi, Annely Akkermann ja Sulev Kannimäe ka AS-i Respo Trailers ning AS-i Icosagen.

Suur tänu riigikogu saadikutele Kambja valda külastamast ning suur tänu ka kõikidele kohalikele organisatsioonidele saadikuid vastu võtmast! Riigikogulaste visiidid maakondadesse on hea võimalus rahvasaadikutele kohalikku elu tutvustada.

TRIIN NÕMMISTU,
Kambja vallavolikogu liige ja Reformierakonna Kambja piirkonna juht

Kino maale
EelmineVõimlejate kevad on võistlustihe
JärgmineTartumaa noorsootöötajate ühendusel uus juhatus