Jätkuvad kohtumised omavalitsuses asuvate ettevõtetega

762
Fotol (vasakult paremale): Kuldar Veere, Ivar Dembovski, Argo Annuk, Liis Rosin, Alar Arukuusk, Aivar Aleksejev. Foto: Marko Ojakivi

Kambja volikogu esimees Aivar Aleksejev, vallavanem Argo Annuk ning abivallavanemad Liis Rosin ja Alar Arukuusk tutvusid Raitwood’iga.

Kohtumistel käsitleti päevakajalisi teemasid, kus volikogu esimees ja vallavalitsuse liikmed peatusid valla uuel üldplaneeringul, arengukava uuendamisel ning arutlesid ettevõtlusega seotud teemadel.

Raitwood’i esindajad, juhatuse esimees Ivar Dembovski ja nõukogu esimees Kuldar Veere andsid ülevaate puidutööstusest, 30-aastase tootmisettevõtte arengust, peatudes ka tulevikuplaanidel. Keskkonnateadlik ettevõte, kes teab enda mõju ja suhtub vastutustundlikult loodusesse, ekspordib oma tooteid rohkem kui 40-sse riiki Euroopas, Aasias, Ameerikas, Austraalias ja Aafrikas, pakkudes tööd 170 inimesele üle Eesti.

Varasemalt on omavalitsuse esindajad toonud välja, et ettevõtetega kohtumiste eesmärk on leida ühiseid kokkupuutepunkte, et mõista üksteist ning otsida lahendusi, mis aitavad vallas säilitada ja luua kaasaaegseid töökohti.

Kino maale
EelmineVallavalitsuse istungilt 19.05.2022
JärgmineKevadine lõikuspidu Kambja Ignatsi Jaagu koolis