-2.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivIsadepäeva tähistati pranglimise ja Kaera-Jaaniga

Isadepäeva tähistati pranglimise ja Kaera-Jaaniga

kaerajaanimineUnipiha Algkooli ümbrus oli pühapäeva keskpäevaks autosid täis. Emadel on käes kandikud, millelt vaatavad vastu küpsised, koogid, kringlid, kartulisalat. Kõik see rändab kooli söögituppa, kus nobenäpud Martini (1.kl.) ema Regina ja Anabeli(1.kl.) ema Anneli küpsetised peolauale sätivad.

joomplu:542Unipiha Algkooli ümbrus oli pühapäeva keskpäevaks autosid täis. Emadel on käes kandikud, millelt vaatavad vastu küpsised, koogid, kringlid, kartulisalat. Kõik see rändab kooli söögituppa, kus nobenäpud Martini (1.kl.) ema Regina ja Anabeli(1.kl.) ema Anneli küpsetised peolauale sätivad.

Keskpäeval alanud kontserdi järel lähevad isad õue mängima „Aaretejahti“ ja mängu „Silmad kinni“. Pärast seda asuvad nad arvutite taha, et proovida jõudu peast arvutamises- pranglimises.

Veerand tunni pärast tõuseb Unipiha koolis 1.klassis õppiva Anabeli isa Rainer arvuti tagant püsti ja ütleb:“ Tütre vastu ma ei saa.“ Unipiha kooli vilistlane , praegu Otepää gümnaasiumis 7. klassis õppiv tütar Diandra muheleb. Ta liitis just pisut enne isasid mängleva kergusega arve 10 000 piires ja sai tulemuseks 1227 silma.

Teised isad ei ütle selle peale midagi. Istuvad edasi ning liidavad ja lahutavad saja piires.

„1200 punkti,“ lausub mängu lõppemise järel viimaks Olle (3.kl.) isa TÜ õppejõud Eero. Peaaegu sama tulemuseni jõuab ka Liisu (2.kl.) ettevõtjast isa Raivo. Lahutamist ja korrutamist ning jagamist isad enam proovida siiski ei soovi.

Pidu koos lastega jätkub hoopis Kaera-Jaani ning Röövlitantsu vihtudes. Liisu (1.kl.) isa Raivo ja Sandra ning Hanna (1.kl.) isa Saamu tantsivad Kaera-Jaani nii meisterlikult ja kergelt , et ma ei saa jätta neid kiitmata. Arupärimise peale saan teada, et nad on seda õppinud algkoolis käies.

 

Järgmise päeva eesti keele tunnis kirjutab Loona (3.kl.): „ See oli vahva pidu. Me laulsime, lugesime luuletusi, mängisime ning tantsisime koos isadega. Mulle meeldis pidu väga.“ 1.klassi lapsed möönsid, et nad pole enne isadega koos tantsinud ja see oli hirmus tore.

Suur aitäh kõikidele isadele-emadele, lastele, kellega koos ilusa hommikupoole veetsime.

 

Eha Jakobson

Loetumad