Pakendikott on mugavaim viis jäätmete sorteerimiseks

1015

Pakendikott on mugavaim sorteerimislahendus. Te ei pea sorteeritud pakendeid viima pakendikonteinerisse, vaid Ragn-Sells viib pakendikoti ära otse koduväravast. Pakendikotti saate koguda kõik puhtad pakendid – metallist, klaasist, kartongist, plastikust jne.

Kuidas pakendikotti tellida?

Tellimuse saab edastada kodulehel https://www.ragnsells.ee/service/pakendikott/ või kirjutada tellimus@ragnsells.com või helistades telefonil 606 0439. Pärast lepingu sõlmimist saadab Ragn-Sells teile esimesel korral pakendikoti postiga. Edaspidi viib Ragn-Sells täitunud pakendikoti ära iga 28 päeva tagant ja jätab postkasti uue koti.

Pakendikoti teenuse tingimused on järgmised:

  • pakendikoti teenus on mõeldud eramaja klientidele (KÜ-dele konteiner);
  • pakendikoti teenus on tasuta;
  • pakendikoti äravedu toimub iga 28 päeva tagant (alati samal nädalapäeval).

Kui soovite pakendikoti äraveost loobuda, teavitage sellest RagnSellsi kaks tööpäeva ette – nii ei lisandu arvele tühisõidu teenustasu 3,84 €.

Tasuta on pakendikottide äravedu Ülenurme, Külitse, Tõrvandi, Räni alevikus ja Soinaste, Õssu, Laane, Lemmatsi külas, teistes asulates 1.60 € kuus.

Loputa vajadusel eelnevalt pakendeid enne pakendikotti panekut, sest taaskasutuseks sobivad vaid puhtad pakendid. Anna oma panus keskkonna heaks, sest pakendid lähevad taaskasutusse!

TAIVO PRANTS,
Kambja Vallavalitsuse keskkonnaspetsialist

Kino maale
EelmineOhtlik roomaja vabaduses (leitud!)
JärgmineVõimlemispidu oli edukas ja menukas