Vallatöötajad vastasid Reola perepäeval vallakodanike küsimustele

397
Valla sotsiaalosakonna juhataja Rahel Tamm ja haridusspetsialist Maia Uibo jagamas huvilistele päevakajalist infot. Foto: Marko Ojakivi

5. juunil Reola kultuurimajas ja pargis toimunud perepäeval olid kohal Kambja vallavalitsuse töötajad, kes jagasid kasulikku infot ja vastasid kodanike küsimustele. Kohtumisel osalesid abivallavanem Liis Rosin, sotsiaalosakonna juhataja Rahel Tamm ja haridusspetsialist Maia Uibo.

Kohapeal puudutati teemasid, mis on seotud laste ja noorte huvitegevuse, nende toetamise, samuti nõu jagamisega. Lisaks käsitleti huvitegevusvõimalusi eakatele kui ka juhiti tähelepanu, millised on omavalitsuse võimalused huvihariduse ja -tegevuse toetamisel.

Lapsed, noored, pered ja igas eas elanikud saavad liituda Kambja vallas MTÜ Õnnemaa tegevustega, mis pakub harivaid ja loovaid tegevusi Tõrvandi, Kambja ja Ülenurme pere- ja noortekeskustes ning Kuuste noortetoas.

Valla noored on jätkuvalt oodatud jälgima Kambja valla noortevolikogu ettevõtmisi, mille tegevus rajaneb omaalgatusel ja ühistegevusel ning demokraatia põhimõttel.

Eakate huvitegevuses osalemiseks tasub tunda huvi ka Kodukultuuri seltsi Tõrvandi ning Ülenurme käsitöö- ja rahvuskultuuri seltsi Nurmenukk vastu.

Samuti juhiti kohtumisel tähelepanu, et omavalitsuses töötavad lastekaitsespetsialistid Lena Komkova ja Kristiina Puistaja. Erivajadustega laste teenuste ja toetustega tegeleb vallas kokku Marge Maidla.

MARKO OJAKIVI,
valla kommunikatsioonijuht

Kino maale
EelmineÕunakeste viimased seiklused Kambja lasteaias
JärgmineÜlenurme Gümnaasiumi õueala muutub senisest mitmekesisemaks