Toimunud on Tõrvandi ESIMENE kirbuturg!

723

Teadaolevalt polnud siiamaani Ülenurme ja Tõrvandi kandis kirbuturgu peetud, kuid nüüd sai see teoks – 13. oktoobril toimus Tõrvandi spordihoones esimene kirbuturg.

Väikeses asukohas võiks ju ikka oma kirbuturg olla ning kuna taaskasutus on popp, siis tuli see mõte lihtsalt ellu viia. Tundub, et idee läks paljudele korda, sest üritusele registreerus ca 50 müüjat. Kirbuturul pakuti riideid, jalanõusid, mänguasju, ehteid, hoidiseid, raamatuid ja palju muud huvitavat. Senise omaniku jaoks olid asjad oma aja ära elanud, kuid uuele kasutajale pakuvad veel rohkelt rõõmu.

Korraldajatena jäime üritusega väga rahule, sest asjade müümise vastu oli huvi suur. Kui nuriseda, siis ostjaid oleks võinud rohkem olla. Põhjus võis olla liiga ilusas ilmas, päevas, kellaajas või väheses infos – selles osas peame omad järeldused tegema ja oma esimesest kogemusest õppima. Kuna tagasiside üritusele on valdavalt olnud positiivne, siis loodame, et teoks saab ka teine, kolmas ja neljas Tõrvandi kirbuturg. Täname kõiki müüjaid entusiastliku osavõtu eest, sest ilma teieta poleks seda ettevõtmist toimunud! Suur aitäh ka Heiki Sarapuule, kes meile lahkelt ruumi pakkus, ning Tõrvandi lasteaia Lepatriinude rühmale kirbuturu ägeda plakati eest.

KARMEN JA MERILI,
korraldajad

Kino maale
EelmineÕpikogukonna käivitamine Laululinnu lasteaias
JärgmineFormaalne ja mitteformaalne õpe käsikäes