Kambjasse toob veebruarist postiteenused personaalne kirjakandja

453
Foto: Omniva

E-kaubandusega koos on kasvanud pakkide saatmine pakiautomaatides ja väheneb postipunktides kohapeal teenuste kasutamine. Kambja valla ja Omniva esindajate kohtumisel vaatasime üle valla posti- ja pakiteenuste korralduse ning mahud ning leppisime kokku teenuste ajakohastamise.

Vähese kohapeal teenuste kasutamise tõttu suletakse Kambja postipunkt 1. veebruaril, kuid postiteenus ei kao kuhugi, vaid seda hakkab tooma koju või tööle personaalne kirjakandja. Tavapärast tööd jätkab Tõrvandi postipunkt. Pakke saab saata ka Kambja, Ülenurme ja Tõrvandi pakiautomaatide kaudu. Hiljuti laiendati Tõrvandi pakiautomaati, sest kohalikud on aktiivsed pakkide saatjad-saajad. Postmarke ja ümbrikke saab osta ka Lalli küla Coopi Rebase poest.

Kuidas tellida personaalset kirjakandjat?

Kui on soov saata või saada pakki, vajatakse postmarki, ümbrikku või pakendit, tasuda arveid või saata kirja, siis saab postiteenusteks koju või töökohta kutsuda personaalse kirjakandja. Teenus maksab 5 eurot, kui asukoht on postiasutusest kaugemal kui 5 km, siis on see tasuta.

Kehtivad täpselt samad hinnad kui postiasutuses ja maksta tuleb ainult ostetavate postiteenuste eest. Kirjakandja müüb postmarke, ümbrikke või paneb kliendi eest kirjad ja pakid teele. Samuti saab tasuda arveid, võtta vastu pakke ja kirju ning tellida ajalehti ja ajakirju.

Personaalse kirjakandja tellimiseks tuleb helistada teenuse telefonil 6643 330 või märkida soov ja aadress veebis www.omniva.ee/era/abiinfo/kirjakandja_tellimine. Tellijaga võetakse ühendust ja lepitakse kokku teenindamise aeg. Tellimust tullakse täitma üldjuhul juba järgmisel tööpäeval, aga mitte hiljem kui kahe tööpäeva jooksul ajavahemikus kell 8-17.

Omniva e-poe postitoodete valik on mitmekülgne!

Omniva e-poest leiab laia valiku postmarke, postkaarte, pakendeid, postkaste, mida saad tellida nii postkasti, kulleriga kui pakiautomaati. Lisaks saab tellida enda kujundusega postmarke ja postkaarte. Filateelia huvilistele on suurim valik filateeliatooteid ning numismaatikud saavad soetada Eesti Panga münte. Valikus on ka loodussõbralikest materjalidest pakendid, villaümbrikud jt tooted.

Lylian Peek
Omniva postiasutuste Lõuna piirkonna juhataja

Lisateave: tel 661 6616 (E–R 9–20, L–P ja riigipühadel 9–15) või info@omniva.ee

Kino maale
EelmineVallavolikogu andis vallavalitsusele ülesandeks valmistada ette Tõrvandi Kooli uus ehitushange
JärgmineVallavalitsuse istungilt 21.12.2022