Avati ümberehitatud Ülenurme spordihoone

2280

GALERII: Ülenurme spordihoone avamine. Fotod: Kait Krull

Laupäeval, 14. jaanuaril 2023 avati ümberehitatud Ülenurme spordihoone.

Spordihoone avamispeol esinesid sõnavõtuga Kambja volikogu esimees Aivar Aleksejev, Kambja abivallavanem Triin Nõmmistu ja Embach Ehitus OÜ juhatuse liige Peeter Voovere. Samuti said sõna külalised. Üles astusid valla noored iluvõimlejad, tantsijad, laulja Milana Fayzullova. Õhtu lõpetas ansambli Terminaator kontsert.

Ülenurme spordihoone rekonstrueerimise ja juurdeehituse projekti koostas CORSON OÜ, ehitas Embach Ehitus OÜ, omanikujärelevalvet teostas Infragate Eesti AS. Hoone ehitamisele kulus 6,7 miljonit eurot, millest riigipoolne toetus oli 405 000 eurot. Riikliku meetme „Energiatõhususe ja taastuvenergia edendamine avaliku sektori hoonetes“ toel muudeti hoone senisemast energiatõhusamaks.

Laiendatud spordihoones on mitu erineva suurusega spordisaali ning õppe- ja trenniruumid erinevate väljakutega. Spordihoone suuruseks on 5557 ruutmeetrit. Hoone keldrikorrusel on staadionit teenindavad ruumid ning 50 m laskealaga lasketiir senise 25 m asemel. Samuti on olemas ka jõu- ja spinningusaal.

Spordihoones on võimalik tegeleda maadlusega, judoga, akrobaatikaga, kergejõustikuga, võimlemisega, laskmisega, korvpalliga, võrkpalliga, sulgpalliga ning staadionil jalgpalliga.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Vaata järele: Ülenurme spordihoone avamine

 

Kino maale
EelmineVaata järele: Ülenurme spordihoone avamine
JärgmineVallavalitsuse istungilt 11.01.2023