SeebiHaldjad äratavad üles armsad lapsepõlvemälestused ja meelitavad lapsi aktiivselt käsi pesema

807
Noored seepe müümas. esiplaanil laual seebid, laua taga seisavad kaks poissi ja tüdruk.
Pildil (vasakult) Aleksander Vasemägi, Karlos Angerjärv ja Marleen Aru. Foto: Merle Aru

Oleme Ülenurme Gümnaasiumi 8. klassi õpilased Aleksander, Karlos ja Marleen. Käivitasime 2022. aasta sügisel minifirma (MF) SeebiHaldjad. Toodame pärnaõie/kitsepiima käsitööseepe. Mängime erinevate vormide ja kihtidega, et toota erilisi ja südamega tehtud seepe. Oleme iga seebi sisse pannud palju armastust. Võiks isegi öelda, et „Armu või ära!“

SeebiHaldjate seebid pakuvad erilisi emotsioone!

Kliendid on öelnud, et seebid on nn eriliste mälestuste lõhnaga. SeebiHaldjad äratavad üles armsad lapsepõlvemälestused. Soovime jagada ühe kliendi tagasisidet, kes kirjutas nii: „Aitäh teile! Seebid näevad väga ilusad välja. Eelkõige on pärnaõied minu jaoks mälestus. Ma käisin varalahkunud vanaisaga väiksena pärnaõisi korjamas. Seega on need seebid minu jaoks mälestuste lõhnaga.“

Väikeste laste vanemad kiidavad SeebiHaldjate seepe. Tänu imelistele pärnaõielõhnalistele seepidele on lapsed hakanud aktiivselt käsi pesema. „Mõnel päeval käiakse võibolla isegi liiga tihti käsi pesemas,“ ütlevad emad-isad.

Meenub veel ühe kliendi tagasiside, kes rääkis, et SeebiHaldjate seep on nende kodus aukohal ning seda käiakse kogu aeg vargsi nuusutamas. SeebiHaldjate seebid pakuvad erilisi emotsioone!

SeebiHaldjate seebid valmivad käsitööna, lisame killuke naturaalset Eesti loodust kuivatatud pärnaõite näol ja törtsukese kitsepiima. Kõike selleks, et terekäed oleksid puhtad, pai pehme ja pärnaõielõhnaline. Loodame, et kliendid hakkavad seda seepi armastama nagu meie!

Kust meid leida?

Facebookis ja Instagramis MF SeebiHaldjad, e-post seebihaldjad@gmail.com.

Veebruarikuust alates on meie seebid müügil ka Eesti Põllumajandusmuuseumi poe kassas. Aitäh märkamast, armas muuseumipere! Samuti soovime tänada Kambja Vallavalitsust, kes on meid usaldanud ja toetanud – vallavalitsuse jõulumeened soetati SeebiHaldjate käest.

Oleme väga tänulikud iga tagasiside eest ning ootame lahkesti soove ja väljakutseid, et teie pere kodu või asutuse ruume SeebiHaldjate toodetega sisustada ning teile pärnaõielõhnalisi emotsioone tuua.

Armu või ära!

Aleksander Vasemägi, Karlos Angerjärv, Marleen Aru
MF SeebiHaldjad

Kino maale
EelmineMuusikakoolist
JärgmineLähtun oma töös läbipaistvuse ja avatuse põhimõtetest