Uuenes Kambja Vallavalitsuse koosseis

1202
Kambja Vallavalitsuse liikmed 25.05.2023 valitsuse koosolekul. Foto: Marko Ojakivi

Kolmapäeval, 24. mail 2023 toimunud Kambja Vallavolikogu istungil kinnitati ametisse uuenenud vallavalitsus.

Viieliikmelist vallavalitsust juhib vallavanem Illari Lään. Uuenenud valitsusse kuuluvad ehitus-, planeeringute- ja haldusvaldkonna abivallavanem Toomas Järveoja; sotsiaal-, haridus- ja kultuurivaldkonna abivallavanem Liis Rosin; sotsiaalosakonna juhataja Rahel Tamm; maa- ja ehitusosakonna juhataja Timo Varik.

Toomas Järveoja on pikaajalise kogemusega omavalitsusjuht. Ta on juhtinud Elva linnavolikogu ja -valitsuse tööd. Samuti on ta täitnud Elva vallavanema ametikohuseid. Toomas Järveoja on lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi.

Liis Rosin on täitnud abivallavanema kohuseid 2022. aasta kevadest. Ta on kuulnud ka varasemalt vallavalitsuse koosseisu. Tõrvandis sündinud ja kasvanuna omandas ta keskhariduse Ülenurme Gümnaasiumis ja kõrghariduse Tallinna Ülikoolis. Enne abivallavanema ametikohale asumist töötas Liis Rosin aastaid Tõrvandi lasteaia juhtivatel kohtadel.

Rahel Tamm on omavalitsuses puutunud kokku sotsiaalteemadega aastast 2009, täites sotsiaalosakonna juhataja ametikohuseid 2018. aastast. Ta on olnud ka varasemalt Ülenurme Vallavalitsuse liige. Rahel Tamm on lõpetanud 2007. aastal Tartu Ülikooli kasvatusteaduste eriala.

Timo Varik juhib maa- ja ehitusosakonda 2022. aastast, töötades eelnevalt samas osakonnas ehitusspetsialistina. Ta on olnud ka varasemalt Kambja Vallavalitsuse liige. Timo Varik omab magistrikraadi Eesti Maaülikooli loodusvarade kasutamise ja kaitse erialal.

Tavapäraselt kord nädalas kogunev vallavalitsus lahendab ja korraldab kohaliku elu küsimusi, mis ei kuulu volikogu pädevusse, on seaduse kohaselt volitatud või pandud täitmiseks. Samuti valmistab valitsus ette volikogus arutamisele tulevaid küsimusi.

Toimunud Kambja Vallavolikogu istungi materjalid on leitavad SIIT.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineTartu rattaringluse teenus on ajutiselt katkenud
JärgmineKambja valla noor laulja pääses laulusaatesse „Tähtede lava“