Kambja segakoor Läte ootab uusi liikmeid

273
Kambja segakoor Läte on Eesti vanim tegutsev koor. Foto: Aigar Nagel

Kambjas on mitmehäälne koorilaul kõlanud juba alates 1794. aastast ning Kambja saab uhkusega nimetada end koorilaulu hälliks. Oleme läbi aastate aktiivselt tutvustanud nii Eestis kui ka väljaspool kodumaad meie koorilaulu traditsioone. Kambja lauljad on osalenud suurtel laulupidudel esimesest laulupeost peale. Osaleme ka piirkondlikel laulupidudel. Eeloleval hooajal planeerime kindlasti osa võtta Tartu 2024 kultuuripealinna programmi raames korraldatavast suurest laulupeost, aga ka ainulaadsest võrukeelsest laulupeost „Uma pido“.

Viimase kümne aasta jooksul oleme lisaks kodumaa kaunitele esinemispaikadele võtnud osa erinevatest Euroopa festivalidest: 2013. a tutvustasime Eesti koorilaulu Ungaris, 2015. a Austrias ja Soomes, 2016. a Tšehhis, 2017. a Horvaatias ning 2022. aastal Itaalias. Vähemtähtsaks ei pea me esinemisi ka Eesti erinevates kaunites paikades.

Kui kooris laulmine võiks ka Sind kõnetada, oled musikaalne ja armastad laulda, siis oled oodatud Kambja segakoor Läte uueks liikmeks. Eriti on oodatud tenorid, bassid ja sopranid.

Koor alustab hooaega 6. septembril. Proovid toimuvad kolmapäeviti kell 18–20.30 Kambja kultuurikeskuses. Dirigent Saidi Tammeorg (telefon 509 7391) ootab uusi lauljaid hääleproovi 5. septembril kell 18.

Saidi Tammeorg
Kambja segakoor Läte dirigent

Kino maale
EelmineArmastus käib Tartumaa kaudu! – Algas Tartumaa toidusündmuste sari Tirin
JärgminePere- ja lähisuhtevägivallast eakate vastu