Kambja valla noortevolikogu read täienevad

749

Meil on hea meel teada anda, et 2018 aasta sügisel said kokku 12 aktiivset uut noort Vana-Kuustest, Kambjast, Ülenurmest ja Tõrvandist, et taaskäivitada valla noortevolikogu.

Tänu Eesti noorteühenduse liidu (ENL) noortevolikogude arendustoetusele saame olla rõõmsad, et huvilised noored said juba sel sügisel palju uusi teadmisi, inspiratsiooni ja teotahet. 29. novembril käisid Tõrvandi pere- ja noortekeskuses noortega kohtumas Kambja vallavanem Aivar Aleksejev, vallavolikogu esimees Heiki Sarapuu ja haridusnõunik Maia Uibo – ülevaade anti volikogu liikmete arvust, noortest ja valla struktuurist üldisemalt. Külas olid ka ENL esindajad Roger Tibar ja Heiki Viisimaa, kes tegid värsketele liikmetele kokkuvõtte noortevolikogu sisust ja tegevustest. Üheskoos arutasime huvitegevuste võimaluste üle meie vallas ning koondasime mõtteid uue aasta tegevuskavaks.

Kambja valla noortevolikogu liikmed Melani Alliksaar ja Kasper Suur osalesid ENL-i poolt korraldataval osaluskogude juhtide ümarlaual 14. – 15. detsembril Tallinnas hotellis Metropol Spa. Ümarlaual said kokku noored üle Eesti. Kohtumise käigus tehti ülevaade osaluskogude tegevustest ning läbiti koolitus “Parimate mängijatega meeskond võidab.“ Usume, et saadud inspiratsioon kajastub juba uuel aastal!

Kersti Leis ja Kaisa Vahtla

Kino maale
EelmineÕnnemaa tegemistest Aida Peosaalis
JärgmineÕnnemaa kogukonnapraktikandid ja vabatahtlikud heategu tegemas