Vallavalitsuse liikmed tutvusid ASiga Saarek Productions

330
AS Saarek Productions marjalisandite tootmise üksuse juht Margit Pill, nõukogu liige Rait Rohumägi ja vallavanem Illari Lään ettevõtte tootmisüksuses. Foto: Marko Ojakivi

12. septembril külastasid vallavanem Illari Lään ning vallavalitsuse liige Rahel Tamm Reolas asuvat marjade kokkuostu, töötlemise ja pakendamisega tegelevat ettevõtet AS Saarek Productions. Äriühingut tutvustasid juhatuse liige Raul Kets ning nõukogu liige Rait Rohumägi. Kohtumistel peatuti majanduse ja ettevõtlusega seotud teemadel.
Enam kui 30-aastase kogemusega ettevõte puutub kokku metsamarjade sisseostmise, töötlemise, müügiga, marjalisandite ning täidiste tootmisega piima-, jäätise-, pagari- ja kondiitritööstustele. Toodangu ekspordikogemus on olnud Euroopa Liidu liikmesriikidesse, Hiinasse, Jaapanisse. Ettevõte pakub tööd enam kui 40 töötajale.
Vallavalitsuse liikmete kohtumine oli jätk juba toimunud kokkusaamistele ettevõtjatega. Varasemalt on toimunud vallavalitsuse külastused ettevõtetesse Respo Haagised, Raitwood, Miridon, Doordec.

Marko Ojakivi

Kino maale
EelmineLiigiti kogumine on lihtne – anna jäätmetele uus elu!
JärgmineKuni 31. oktoobrini saab taotleda ranitsatoetust