Käimas on tunnustamiskonkurss „Tartumaa hea tegu 2023“

264
Foto: Jaanika Iljas.

Tartu ärinõuandla kutsub märkama tegusaid ühendusi ja vabatahtlikke enda ümber. Samuti vabaühendused ise saavad esitada tunnustamiseks neid toetanud ettevõtteid ja ka kohalikku omavalitsust, kui koostöö on olnud sisuline ja tulemuslik.

Kuni 30. oktoobrini 2023 saab esitada kandidaatideks silma paistnud ja innukalt tegutsenud aktiivseid kodanikuühendusi, vabakondlasi-vabatahtlikke, vabasektori toetajaid ja ilma projektitoetuseta sündinud tegusid.

Kõigis kategooriates tunnustatakse parimat meene ja tunnustuskirjaga. Parimate välja kuulutamine toimub pidulikul tänuüritusel novembri lõpus, kodanikupäeva lähistel.

Varasemad aastad on näidanud, et tunnustamiseks esitatud ühenduste eestvedajad on siiralt tänulikud, et nende tegevusi oluliseks peetakse ja tänamiseks esitatakse – see annab jaksu ja indu tegevustega edasi minna. Ka ettevõtjad, kes igapäevaselt kogukonnas elavad ja piirkonnas toimetavaid ühendusi toetavad, on märkamise ja tunnustuse eest rõõmsad ning mõistavad, et ühine tegutsemine loob kogukonna jaoks uut väärtust ja paremat elukeskkonda.

Esimest korda toimus Tartumaa hea teo tunnustamiskonkurss aastal 2010 ning sellega sooviti esile tõsta ja tunnustada neid, kelle teod muudavad kodukohta paremaks, kogukonda ühtsemaks ning kodanikuühiskonda tugevamaks.

Tunnustamiskonkursi läbiviimist toetavad SA Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Tartu ärinõuandla, Tartumaa omavalitsuste liit ja MTÜ Kodukant Tartumaa.

Lisateave:
Kadri Pau SA Tartu Ärinõuandla, tel +372 742 8491, e-post kadri.pau@arinouandla.ee

„Tartumaa hea tegu 2023“
Kino maale
EelmineVallavolikogu 25.10.2023 istungilt
JärgmineRiigi toel saab tasuta õigusabi