Kambja laste teatrikülastusele eelnes etiketikoolitus

766
Foto: Siim Vahur

Kambja kooli kuuenda klassi õpilased kohtusid Vanemuise teatri klienditeenindaja Madli Lehistega, kes rääkis väga huvitavalt, kuidas teatris viisakas olla, mida tähele panna.

Head kombed ja tavad peaksid olema iseenesestmõistetavad ja jõukohased igaühele. Ilus ja puhas välimus, kultuurne keelekasutus, üldine viisakus on elementaarsed, kuid paraku me neid nii tihti ei kohta, kui sooviksime.

Teatri klienditeenindaja Madli Lehiste tutvustas oma tööst lähtudes ka lavataguseid tegemisi. Teoreetilised teadmised saime kiiresti ka praktikasse rakendada, sest juba nädala pärast külastasime Vanemuise teatris muusikali „Kaunitar ja Koletis” etendust. See on imeilus armastuslugu (lavastaja Georg Malvius), mis tuletab meelde, et kõik ei ole alati nii, nagu esialgu paistab: teinekord võib koledast saada ilus ning esmapilgul ilusana näiv osutub tühiseks. Kaunis lavakujundus, imeilus müstiline muusika, suurepärased kostüümid ja väga head näitlejad tegid muinasjutulise lavastuse nauditavaks.

Kuuenda klassi õpilased jäid jõulukuu ühisüritustega väga rahule. Paljud meist said oma esimese positiivse muusikalielamuse.

LAURA LOTTA SÄGI,
Kambja kooli 6. kl õpilane

Kino maale
EelmineÜlenurme kooli lapsed hindavad sallivust
JärgmineKuuste kooli vastastikku kasulik koostöö kodukandi ettevõttega