Kolme valla noortekeskuste koostööst

373
Õnnemaalased Tartu Mänguasjamuuseumis. Foto: Ave Viirmaa

Sügiskoolivaheajal toimus Tartumaa Tervist Edendavate Noortekeskuste jätkuprojekt „Viie meele särin“ Elva Noortekeskuse, Laeva Noortekeskuse ja MTÜ Õnnemaa pere- ja noortekeskuste vahel Tartu Mänguasjamuuseumis – Varjuteatri maailm ja rollimängutund „Teatridetektiivid“. Seekord oli korraldajaks MTÜ Õnnemaa.

Järgmise kokkusaamise korraldab 22. novembril Elva Noortekeskus.

Programm oli tõeliselt põnev ja kaasahaarav. Kõik osalejad olid ülimalt loovad ja vaimukad. Hea meel oli näha, et kui oli vaja teha grupitööd, siis noored valisid ka teiste noortekeskuste noori, mis on ka üks eesmärk, et omavahel tuttavamaks saada, nii et Tartu, Elva ja Kambja valla noored ühinesid ja tegutsesid koos ka laval!

Programm koosnes:

I osa – loo väljamõtlemine, teatri ülesehitamine, varjunukkude meisterdamine, etendamine

II osa – näitlejaks kehastumine, osalemine põnevas detektiivimängus, rollide kaudu tutvumine mõistetega – kostüüm, dekoratsioon, grimm, rekvisiit, parukas

III – energiapaus

Õnnemaalased tänavad kõiki osalejaid, koostööpartneritest noorsootöötajaid Dagmary Kuslapit ja Karmen Kukke, Tartu Mänguasjamuuseumist publikuprogrammide kuraatorit Katrin Vaske ja haridusprogrammide kuraatorit Ave Viirmaad.

Suur tänu Agris OÜle turvalise bussisõidu eest!

Kersti Leis

Kino maale
EelmineNakkusarst: viis asja, mida peab teadma gripist
JärgmineTartumaal võtab jämesoolevähi sõeluuringust aastatega üha rohkem inimesi osa