Loomeettevõtjad on oodatud tasuta koolitusele ja loometurule

276
Pilt: Tartu Loomemajanduskeskus

Tartu Loomemajanduskeskus on viimas ellu LEADER-programmi poolt toetatud projekti „Tartumaa kultuuripärandit väärindav disainirada ja disainerite kogukonna võimestamine“, mille eesmärk on koondada ja koolitada Tartumaal tegutsevaid käsitöömeistreid, kunstiinimesi, disainereid ja teisi loomeettevõtjaid.

Projektis „Tartumaa kultuuripärandit väärindav disainirada ja disainerite kogukonna võimestamine“ toimuvad erinevad tegevused ja kaasatud osalejate arv on piiratud.

Esimese tegevusena toimub koolitusprogramm, mis on osalejatele tasuta. Tegemist on võrgustiku liikmetele suunatud arenguprogrammiga, mille raames toimub ka ühiselt teemaraja loomise kontseptsiooni arendus. Ootame huvilisi, kes on valmis osalema kõigil neljal koolitusel ja võrgustikusündmusel.

Projekti teiseks tegevuseks on osalemine Tartus, Antoniuse õues toimuv loometurul, kuhu kutsutakse disainereid ja käsitöömeistreid kandideerima oma toodete ja teenuste pakkumisega või tegema töötubasid. Loometurg toimub 9. juunil.

Kui soovite kandideerida arenguprogrammi ja kuuluda loodavasse Tartumaa loomeettevõtete võrgustikku, siis palun täitke osalusankeet, mis asub siin.

Koolitusprogrammi moodulid

26. märts Teenusedisain ja kliendi teekond – Andres Kuusik
9. aprill Pärimus ja disain – kuidas seda müüa I osa – Ave Matsin
23. aprill Pärimus ja disain – kuidas seda müüa II osa – Veinika Västrik
7. mai Mikroettevõtte turundus – Inga Talvis

Võrgustikukohtumised toimuvad pealelõunasel ajal umbes kell 15–20.

Projekti loomemeeskond: Külli Hansen, Tiina Andron, Ederi Ojasoo

Lisainfo: Ederi Ojasoo, Tartu Loomemajanduskeskus, projekti juht, 5663 6264, ederi.ojasoo@gmail.com

Tegemist on Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondi (EAFRD) toetuse abil elluviidava tegevusega. Projekti toetab LEADER-programm.

Kino maale
EelmineVallavalitsuse istungilt 06.03.2024
JärgmineLõuna-Eesti KOV kriisikomisjonide liikmed arutlesid kogukonna teemadel