Taaskohtumiseni Kambja kooli vilistlaste kokkutulekul!

420

 

Ettevõtlik Kambja Ignatsi Jaagu kool annab rõõmuga teada, et meie vilistlasi ja endisi töötajaid oodatakse kokkutulekule juba juunikuu teisel laupäeval ehk 8. juunil 2024.
Toredate taaskohtumiste päev Kambjas algab kell 11, kui kooli staadionil antakse start vilistlaste viievõistlusele. Esmakordselt toimuva sportliku jõukatsumise läbiviijaks on meie vilistlane Rauno Kiuru. Tema jagab kavandatava võistluse kohta huvilistele ka täpsemat eelinfot ja registreerib osaleda soovijaid, kui saata kiri e-posti aadressile rauno.kiuru@kambja.ee või helistada telefonile 5397 2794. Pärast liikumist ja kehakultuuri väärtustavat ettevõtmist kostitatakse nii sportinud vilistlasi kui nende innustajaid kooliköögis valminud supi ja kringliga.

Koolimaja avatakse vilistlaste kokkutulekul osalejatele kell 16. Et erinevate aegade ja põlvkondade vilistlased saaksid soovi korral ennast tutvustada või teiste teiste vilistlastega tutvuda, alustab kell 17 koolimajas tegevust meie Vilistlaste Akadeemia. Meie vilistlaskonna seas on kindlasti sädeinimesi, kes võtavad seda kui meeldivalt auväärset väljakutset, et saavad Vilistlaste Akadeemia raames tuumaka vestluse, ehedate mälestuste või vahva praktilise tegevusega sisustada akadeemilise või astronoomilise tunni. Vilistlasted, kes tahaksid tänavusel kokkutulekul Vilistlaste Akadeemia tunniplaani rikastada, võiksid sellest teada anda huvijuhile (toivo.artis@kambja.edu.ee või tel 5569 6719).

Tervitusaktus koolihoone saalis algab kell 19. Pärast seda antakse lendudele aeg ja võimalus isekeskis koguneda ja koos olla, et rääkida olnust ja olevast. Professionaalse fototeenuse vahendusel saavad soovijad koolimajas jäädvustada sõbra- ja lennupilte. Avatud on kohvik-baar.
Vilistlaste kokkutuleku pidulikku meeleolu aitavad võimendada legendaarne ansambel Singer Vinger ja diskor Einar Kass. Kokkutulekurahvas suundub koduteele või jätkupidudele pühapäeva öösel kell üks.

Kokkutulekule registreerimine on avatud nii veebis, kuid ka sündmuse toimumise päeval saab tulla ja registreeruda. Osalustasu saab maksta Kambja valla arvelduskontole EE791010102034606009 (SEB Pank) või EE592200221068464111 (Swedbank AS). Kui vilistlane tasub osalustasu aprillis, on see 25 €, maikuu algusest kuni 7. juunini on osalustasu 30 € ning kokkutuleku päeval sularahas tasudes 40 €. Aastal 1960 või varem sündinud vilistlastele on kokkutuleku osalustasu 15 €. Pangaülekandele lisada selgitusse “Kambja kooli kokkutulek”, lõpetamise aasta ja nimi lõpetamise ajal.

Viimatine Kambja kooli vilistlaste kokkutulek peeti 2017. aasta aprillis. Viis aastat hiljem loobuti kokkutuleku korraldamisest tervisekriisi tingimustes kehtinud piirangute tõttu. Kulgev õppeaasta on Kambja kooli tegevusloos juba 337.

Taaskohtumiseni Kambjas!
Taaskohtumiseni Ignatsi Jaagu kooli vilistlaste kokkutulekul!

Toivo Ärtis,
Kambja Ignatsi Jaagu kooli huvijuht

Registreerun kokkutulekule

Kino maale
EelmineAvaneb väikeelamute renoveerimistoetus
JärgmineKorteriühistud saavad taotleda jäätmemaja ehitamiseks või süvakogumismahuti paigaldamiseks toetust