Teeme Ära talgupäeval koristati Kambja vana koolimaja

501

4. mail 2024 kell 10 kogunesid talgulised Kambja vanasse koolimajja (Kesk 5), et alustada hoone kordaseadmist suvelavastuseks „Õhtud meie vahel“.

Kambja koristuspäev oli osa üle-eestilisest Teeme Ära talgupäevast, kus Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 ja Eesti kultuuririkkuse aasta raames on tähelepanu all ka talgukultuuri väärtustamine ning kultuurielamuste toomine igasse kogukonda ja talgupaika. Talgupäevale Kambja vanasse koolimajja tulid appi ligi kakskümmend Fridays For Future noort.

MTÜ Tartu Suveteatri Seltsi ja MTÜ Loodusvõlu ellujäämiskunstide rännaklavastus „Õhtud meie vahel“ kuulub Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammi ning seda toetab Lõuna-Eesti kogukonnaprogramm koos Leader tegevusrühmaga ja Eesti Kultuurkapital. Kohaspetsiifiline lavastus on rännak ümber kliimakriisis maailma.

Piletid juunis ja juulis Kambjas toimuvatele etendusele on saadaval Piletimaailmast ja Piletilevist.

Kambja Vallavalitsus toetas 4. mail Teeme Ära talgupäeval osalejaid avalikelt haljasaladelt kokku kogutud jäätmete jäätmejaama toimetamisega. Samuti varustati talgulisi kinnaste ja prügikottidega.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
Eelmine2024. aasta sügisel avatakse uued lasteaiarühmad
JärgmineAvaldatud on esimese Tartu [eel]arvamusfestivali kogu kava