Kambja alevikus tegutseva EHL Profiles toodang vallutab Euroopat

183
Kambja Vallavalitsuse liikmed ja EHL Profiles töötajad ettevõtte Kambja tehases. Foto: Marko Ojakivi

Kambja Vallavalitsuse liikmed tutvusid 29. mail 2024 EHL Profiles Kambja tehasega. Enam kui 100 töötajaga ettevõte toodab erinevaid puidust profiilliiste, millest valdav enamus läheb Euroopasse.

Oma töötajaid märkav ning hindav puidutööstusettevõte on toetanud mitmeid kogukondlikke algatusi ja ettevõtmisi. Nii saavad ka tänavu Kambja tervisejooksude kõigil kolmel etapil osalejad osaleda peaauhinna loosis, milleks on Merida maastikuratas. Peauhinna on pannud välja EHL Profiles. Tervisejooksude etapid toimuvad Kambja terviseradadel 11. juunil, 9. juulil ja 6. augustil.

EHL Profiles (Liistuvabrik OÜ) külastanud vallavalitsuse liikmed said tutvumiskäigul teada, et ettevõttesse tullakse tööle kaugemalt kui Kambja kandist, sest piirkonnas on ka teisi puidutööstusi ning tublid töökäed on alati oodatud.

Vallavalitsuse liikmete kohtumine oli jätk juba toimunud kokkusaamistele ettevõtjatega. Varasemalt on toimunud vallavalitsuse külastused ettevõtetesse Respo Haagised, Raitwood, Miridon, Doordec, Saarek Productions ja GScan.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineTõrvandi kool võtab tööle
JärgmineVeekvaliteedi häiringust Tartu linnas Variku, Tammelinna ja Ränilinna piirkonnas (täiendatud)