Vahvate Mesimummide rõõmus sünnipäevapidu

844
Kambja lasteaia Mesimumm 58. sünnipäevapidu.

Kambja lasteaia 58. sünnipäeva tähistasime peoga 16. jaanuaril Kambja kultuurikeskuse saalis. Peole saabusid suured ja väikesed Mesimummid 1,6-aastastest kuni 7-aastasteni ning õige pea täitus saal kasside, printsesside, draakonite, ämblikmeeste ja teiste muinasjututegelastega. Kohale oli tulnud isegi paar jõuluvana. Küll oli palju uudistamist – kes on kes? Suur tänu lapsevanematele, kes aitasid lastele vahvad kostüümid leida, nii said lapsed nautida oma lemmiktegelase rolli.

Sünnipäevapeole on alati oodatud külalised. Meie ootasime rõõmsaid kloune, kellega koos oleks tore mängida ja tantsida. Näomaalingute töötuba oli väga populaarne – iga laps, kes soovis, sai just endale sobiva näomaalingu.

Lasteaia direktor Terje Rüütel pidas sünnipäeva puhul kõne ja meie lasteaia hümn võis rõõmsal häälel alata:

„Kambjas on üks maja, kus naeru, kilkeid aina kajab,

kõige toredam on see, et mängides me õpime.

Oh, kui vahva summina on tarus ringi lennata!

Kui juhtubki, et mõni sell on vahel veidi piripill,

siis ongi sõbrad kohe koos ja tuju helgema see loob…“

Laulumäng „Lehvita, kui sõpra näed“ oli vahva, sest kõik said oma lasteaiasõpradega suures ühises ringis koos laulda ja tantsida. Tantsu „Pidupäev“ esitasid Rõõmulindude rühma tantsulapsed.

Lasteaia sünnipäevapidudel on saanud traditsiooniks tänada ja õnnitleda meie lasteaia töötajaid. Tööjuubelit tähistasid sel korral Anneli Bärlund, Merle Juhkam, Kaisa Kurik, Gerli Loos – kõigil meie lasteaias töötatud 5 aaastat; Maret Kittus ja Riina Raudkepp on lastega askeldanud 15 aastat ja Kersti Vill on lasteaias töötanud lausa 45 aastat.

Südamlikud tänusõnad kuuluvad Kambja kultuurikeskuse juhatajale Saidi Tammeorule, kes meid alati rõõmsal meelel vastu võtab. Ootame siiski, millal saame lasteaia sünnipäeva tähistada meie enda suures saalis Kambja lasteaia hoones.

ANU IRD,
Kambja lasteaia Mesimumm muusikaõpetaja

Kino maale
EelmineSuuremad sündmused põllumajandusmuuseumis
JärgmineSeitsmes luulekonkurss „Kodu“