Abiturientidele kõlises koolikell viimast korda

1223

16. aprillil kõlas Ülenurme gümnaasiumis 12.a ja 12.b klassile viimane koolikell.

Traditsiooniliselt korraldab tutiaktust abiturientidele 11. klass ja nii oli ka sellel aastal. Et eksamite periood, mis vähem kui nädala pärast kätte jõuab, oleks võimalikult stressivaba, siis ongi korraldajatel võimalus seda leevendada meeldejääva aktusega.

Sellel aastal oli tutiaktus üles ehitatud uurimistööde ja praktiliste tööde kaitsmise stiilis, kus Laura Sinkartšuk ja Adriana-Maria Sillaots seisid komisjoni ees, et kaitsta oma praktilist uurimistööd „Kogu tõde 12. klassidest”. Olgugi et sissejuhatuses puudus eesmärk, metoodika oli peadpööritavalt segane ning igasugustele allikatele oli jäänud viitamata, olid hüpoteesid ja uurimisküsimused olemas. Tõestati ära, mis nägu on 12. klassid, ning toodi välja need kõige-kõige-kõigemad. Lisaks sai „komisjon“ ja publik näha ülesvõtet sellest, milline on 12. klassi jalajälg Ülenurme gümnaasiumis.

Eraldi tulid lõpetajatele veel tuult tiibadesse soovima algklasside õpilased luuletuste ja lustliku lauluga. Väikese sõnavõtuga astus üles ka kooli direktor ning enne, kui 11. klassi õpilased said sümboolsed kingitused üle anda, tänasid abituriendid õpetajaid lilledega. Ning siis helises Tootsi-aegne koolikell neile viimast korda…

ÜG 11. klasside õpilased

Kino maale
EelmineÜlenurme õpilased ERMis teadusfestivalil
JärgmineLiikuma kutsuv kool