Kevadine vihm kosutab, sügisene kaotab

759

Just sellise vanarahva tarkusega võime kokku võtta 11. mail toimunud Tõrvandi kevadlaada Mai Kelluke. Kosutav vihm tekitas uusi ideid järgmistel aastatel näiteks hubaste kohvikute rajamiseks ning laadaplatsi veelgi paremaks organiseerimiseks. Korraldajaid koos tugimeeskonnaga ilm sugugi ei heidutanud. Suurt rõõmu valmistas kohtumine eelmisel aastal tuttavaks saanud kauplejatega ning suhtlemine uute pakkujatega.

Kultuuriprogrammi sisustasid Lennuakadeemia rahvatantsurühm Päkkpöörd, laulustuudio Õnnemaa, ansamblid Mohiito ja Niiskus ning Õnnemaa kitarriõpilased. Päeva oluline sündmus oli ühisprojekti „Unistuste nukk Kaisu“ kokkuvõtete tegemine, eesmärgiks üheskoos toetada heategevusfondi Minu Unistuste Päev SA. Kõikidel külastajatel oli võimalus kaasa lüüa õpitöötubades, kus sai valmistada kauneid karpe, õppida kaunite kaartide tegemist ning kududa saori telgedel.

Tänamine on tänamatu ettevõtmine, sest on oht, et keegi oluline võib kogemata ununeda. Seepärast pälvivad tänutunde kõik korraldamisel abiks olnud inimesed. Teie kambavaim ja piiritu optimism sütitavad ja viivad alati sihile. Kummardus ja kraaps kõikidele külastajatele, kauplejatele ja esinejatele!

KAUPO PIIRSALU,
laada peakorraldaja

Kino maale
EelmineEuroopa päeva nädal
JärgmineÜlenurme muusikapidu