Võimalusterohke jõuluootus Tõrvandis

970

7. detsembril kell 12.00 kuni 16.00 on Tõrvandi alevikus Ringtee 1 hoone ees ja sees (endine algklasside maja) oodata tavalisest suuremat sagimist ja elevust.

Enne teist advendipüha ootame kõiki Tõrvandisse, et nautida mõnusat jõuluatmosfääri, kontserti, jõulukohvikut ja -laata ning meenutada toredaid päevi endises koolimajas.

Külastajate tuju hoiavad üleval

  • muhe jõulutaat
  • Kambja valla lasteaedade ja koolide etteasted
  • noortekeskuste etteasted
  • muusikaansambel
  • tegevused hoones ja maja ümber õues

Jõulukohvikus saab nautida mõnusaid hõrgutisi, sooja kohvi ja teed. Laadalt saavad huvilised kaasa osta käsitööd ja kohalikku toidukaupa – ehk leiab midagi ka jõuluvana kingikotti! Müüakse ka kuuski!

Kõlab talvemuusika, laadaplats on tulesäras ja jõulude ootusärevus peaks pugema kõigi kohaletulnute hinge.

Kohvikus saab vestelda vanade tuttavatega ning meenutada toredaid kooliaegu – kõik vilistlased on Tõrvandisse väga oodatud! Koolimaja uksed on avatud, tule veeda viimased nostalgiahetked majas ringi seigeldes, sest järgmisel aastal ehitatakse hoone ümber lasteaiaks ja jõulukohtumine võib jääda viimaseks võimaluseks kohtuda selle mälestusi täis hoonega…

Ootame kauplema kõiki käsitöölisi ja kohaliku toidukauba pakkujaid. Kauplemisalad on väljas ja sees, ala suuruse valib iga kaupleja ise. Õues kauplemiseks palume ise vajalikud tarbed kaasa võtta (telk, laud, toolid jne), sees saab kasutada kohapeal olevaid laudu ja toole.

TULE KAUPLEMA – SEE ON TASUTA!

Laadakohtade reserveerimine kuni 4. detsembrini 2019 Facebooki, e-maili või telefoni teel.

Lisainfo telefonil +372 527 6413 või kristi.kull@ylenurme.ee

KRISTI KULL,
valla arendusjuht

Kino maale
EelmineOÜle Veguma õhusaasteloa avalikustamine
JärgmineNoortepärane mardipäev Kambjas