Rohkesti rõõmu südamlikust ühisüritusest

724
Külalised laulsid ise ja õhutasid teisigi kaasa laulma. Foto: Margus Kriiva

Tartu ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö eriala tudenge eestvedamisel toimus Aarike hooldekeskuses 11. jaanuaril ühisüritus. Selle tarvis oli kokku pandud kava, kus külalised esitasid koos laulud „Sinine vagun“ ja „Naerata“, millele nii mõnigi hooldekodu klient vaikselt kaasa ümises. A. Alliksaare luuletuse „Aeg“ kandis ette Anu, Lysell Kolga-Jaani põhikoolist esitas viiulil ballaadi Concertina nr 2. Lyselli esituses kõlas ka laul „Olen loodud rändama“, mille sisu pani mõtisklema meid kõiki. Lisandra Sillaotsa koolist luges luuletuse „Vaene varvas“. Vanu tuttavaid laule õhutas ühiselt laulma Marju, toetades lauljaid arvutist tuleva saatemuusikaga. Kogu üritust ohjas ja etteasteid teadustas Sander.

Külakostiks toodud plaadisaia, käsitööleiba ning Kalevi komme mekiti ja kiideti. Foto: Margus Kriiva

Külalistel olid kaasa võetud omaküpsetatud plaadisai, mis maitses imehästi, ning erinevad Eestimaa käsitööleivad ja Kalevi kompvekid, mida pakuti kõikidele klientidele meie kolmes erinevas majas. Külalisi saatis meie hooldustöötaja Katrin, kes ise asus eelmise aasta sügisel kaugõppes Tartu Tervishoiu Kõrgkooli sotsiaaltööd õppima.

Kogu ürituse algatajaks ja eestvedajaks oli Katrini tütar Katrina. Siiras tänu teile, Lisandra, Lysell, Anu, Marju, Jane, Pille-Riin, Katrina ja imearmas väike abiline Loviise, kelle naeratust ja abivalmidust jätkus kõigile.

Üritus oli vahva, tavapärasest hoopis erinev ja rõõmu jätkus ja jätkub veel mitmeks päevaks kõigile. Tore algatus vabatahtlikuks tööks!

Tänuga

ELLE OTT,
hooldekeskuse juhataja

Kino maale
EelmineErivajadusega laste uus abisüsteem on hästi tööle hakanud
JärgmineKohtumine vilistlasega