4.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivFotod: Eesti Vabariigi 86 aastapäeva tähistamine Kambjas

Fotod: Eesti Vabariigi 86 aastapäeva tähistamine Kambjas

24. veebruaril tähistati vabariigi iseseivuspäeva. Anti üle valla teenetemärk Hr Uno Kondikesele ning jagati tänukirju.

Raili Kruuse pälvis riikliku teenetemärgi

Kambja vallavalitsuse pearaamatupidaja Raili Kruuse pälvis seoses iseseisvuspäevaga ja Eesti riigile osutatud teenete tunnustusena riikliku autasu – Valgetähe medali.

Tartu maavanema kohusetäitja Eha Pärn palus teenetemärgi üleandmiseks Raili Kruuse osalema 23. veebruaril Vanemuise teatri suures majas toimunud Eesti Vabariigi 86. aastapäeva tähistamise üritusele.

Omavalitsustegelasena teenetemärgi saanud Raili Kruuse on Kambja valla rahaasju korras hoidnud ja ohjanud enam kui tosin aastat – valla taasloomisest alates.

Maavanema tänukirjad kambjalastele

Maavanema kohusetäitjalt Eha Pärnalt said tänukirja Kuuste Põhikooli õpetaja Anne Palumets, Kuuste Põhikooli kokk Ilme Kern, Kambja Põhikooli direktor Enn Liba ja Kambja Põhikooli õpetaja Peeter Ruuge.

Iseseisvuspäeva Kambjas ilmestasid tänusõnad

Iseseisvuspäeval toimus Kambja vallamaja saalis traditsiooniline pidulik aktus, millel anti üle valla teenetemärk ja vallavanema tänukirjad.

Vallavolikogu liikmed langetasid salajasel hääletusel otsuse, et tänavu saab valla teenetemärgi elektrik Uno Kondike.

Vallavanema tänukirja pälvisid Kambja naisrahvatantsurühma juhendaja Made-Heljo Ruul, Kuuste Põhikooli õpetaja ja huvijuht Kaido Mark, Kammeri Kooli direktor Peep Puusepp, Kambja puhkpilliorkestri pillimees ja OÜ Cambi tööline Matti Helstein, Kuuste Põhikooli õpetaja Milli Kahre, postiljonid Kerstin Roos ja Meeli Paulson, noorsportlane (judo) Mart Ilves.

Valla territooriumil tegutsevatest ettevõtetest said vallavanema tunnustuskirja OÜ Oomiste (Karl Kivimaa) ja OÜ Transforest (Neeme Erkmaa).

Toivo Ärtis

Loetumad