3.9 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivPrügikast pani Vana-Kuustes kired lõõmama

Prügikast pani Vana-Kuustes kired lõõmama

Head Vana-Kuuste küla elanikud!

Kambja vallavalitsuse kulul Vana-Kuuste külla paigutatud olmejäätmete prügikasti ümber on lõkkele löönud kired.

Kinnitamaks reeglit, et ükski heategu ei jää karistamata, on mõned üliinnukad külaelanikud asunud tasuta prügiladestamise võimalust kurjasti ära kasutama. Taolisest käitumisest nördinud prügiveofirma võib ühel heal päeval meie küla teenindamise lõpetada ja nii istume taas oma sodihunniku otsas ning murrame pead, millise põõsa alla seda sokutada.

Seoses läheneva kevade ja koristustööde hooaja algusega tuletab vallavalitsus meelde, et kõnealune jäätmekonteiner on mõeldud väiksemamahulise olmeprügi tarvis. Selle määratluse alla ei kuulu vana mööbel, katkised kodumasinad (nt telerid, raadiod, arvutid, pesumasinad jmt), ehituspraht ega muu suuremõõtmeline kola.

Siinkohal on sobilik meenutada, et inimene produtseerib ka kõikvõimalikke keskkonnaohtlikke jäätmeid, mida tavalisse prügikasti panna EI TOHI. Infot seesuguse kraami ja selle äraandmise võimaluste kohta saab nii ajalehest, televisioonist, Internetist kui ka kohalike keskkonnaspetsialistide käest.

Nii et, armas inimene, ära häbene küsida, nii säästad oma elupaika ja seeläbi ka iseennast.

Vastutustundlike prügitekitajate nimel

Kaido Mark

Loetumad