-2.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivPolitseikonstaabel Nelly Ruuge taas võitjate seas

Politseikonstaabel Nelly Ruuge taas võitjate seas

Kambja konstaabel Nelly Ruuge kuulus võistkonda, mis saavutas võidu Eesti Politsei kutsemeisterlikkuse võistlustel.

Juunikuu keskpaigas Paikusel toimunud Eesti Politsei III kutsemeisterlikkuse võistlustel saavutas Tartu politseiosakond esimese koha. Tartu politsei võistkonda kuulusid Mäksa valla konstaabel Enn Kooskora, Kambja valla konstaabel Nelly Ruuge ning liikluspolitseinikud Ville Sarap ja Urmas Solovjov.

Tänavustel politsei kutsemeisterlikkuse võistlusel osales 16 võistkonda. Tublidust mõõdeti järgmistel aladel: autoralli, õigus-aktide tundmine, sõiduauto vigursõit, kombineeritud võistlus ja laskmine, liiklusõnnetuse sündmuskoha vaatlus ja vormistamine, õiguserikkumise lahendamine, politseitaktika ja kriminaalpreventiivtöö kavandamine.

Tartu politsei võistkond, kuhu teiste seas kuulus konstaabel Nelly Ruuge, saavutas esikoha ka 2003. aasta kutsemeisterlikkuse võistlustel.

Lõuna politseiprefektuuri pressiesindaja Liina Pissarev edastas pressiteates prefekt Aivar Otsalti poolt võitjate õnnitlemisel lausutud mõtteavalduse: “Politsei kutsemeisterlikkuse võistluse võitmine kaks aastat järjest näitab seda, et Lõuna politseis on tublid ja väga heade kutseomadustega politseinikud.”

Toivo Ärtis

Loetumad